Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że bardziej zachęcające do udziału w konkursie byłyby rangi Forumowa Wiedźma, Najostrzejsza żyleta na forum, Przeziomal, Kaowiec, Najbardziej irytujący użytkownik forum, Najbardziej beznadziejny przypadek, Forumowy Artysta, I-szy Cynik Forum, Forumowy Filozof itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że trzeba jak w Unii, wyrównywać szanse. Ci którzy piszą o seksie mają z górki bo jest ich więcej i zawsze się znajdzie okazja. Dlatego przyznawanie rangi tylko zwiększy te dysproporcje. Trzeba takie rangi dawać, żeby zachęcać do ciekawych, wartościowych wpisów. To forum dyskusyjne, a nie jakiś czat na onecie, gdzie jest 15 użytkowników o nicku napalona16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co się stało? :?
juz miesiąc bez seksu :why: czuje ze moge brac udział w niniejszym konkursie :evil:

rzeczywiście duże osiągniecie :mrgreen: no ale to chyba zdrowe że jak ktoś miesiąc seksu nie uprawia to źle się czuje, w końcu to potrzeba fizjologiczna no ale mi się przez dziesięciolecia udawało żyć bez tego choć nie ma się czym chwalić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam tyle miodu, poza tym pewnie bym go zlizał :P

Sam byś nie dał rady, musiałbyś kogoś zatrudnić do zlizywania

do zlizywania miodu to sa chetni, a zżerac kapuste ni ma komu :mrgreen:

rzeczywiście duże osiągniecie :mrgreen: no ale to chyba zdrowe że jak ktoś miesiąc seksu nie uprawia to źle się czuje, w końcu to potrzeba fizjologiczna no ale mi się przez dziesięciolecia udawało żyć bez tego choć nie ma się czym chwalić.
carlosie, ale jak po dziesiecioleciach będziesz miał okazję, to dopiero bedzie petarda, istny wybuch supernowej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi