Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Byłem w jakimś akademiku z drewnianym kijem kilkumetrowym, wszedłem nawet z nim na chwilę do pokoju. Tam jakieś dziewczyny były. Znałem je we śnie. Odbijałem się od tego kija, jak zawodnik w skoku o tyczce, tylko lądowałem na nogi.

Następnie byłem posiadaczem, jakiejś dziwnej procy, z 5 czy 6 otworów miała. Szukałem dla niej kamyczków.

Po przebudzeniu uzmysłowiłem sobie, że ta dziwna proca nie była na kamyczki, tylko na strzałki.

Mam taki pomysł, żeby zapolować na kłusowników. Przez nich giną Zwierzęta.

Myślę, że mi się przyśniła świetna broń na tych zwyrodnialców co mordują Zwierzęta.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Ty mi przypominasz mojego Kuzyna, który często gadał ze jest brzydki a wiele Laseczek się o niego 'biło' i były też takie co pewnie po gębie sobie nakładły :mrgreen: Nie oceniam facetów, ale myślę, że nie jedna Laseczka leci na Ciebie, tylko Ty widzisz co innego :mrgreen::lol:

Wiosłuj na gitarce a się nie opędzisz o nich :D

Jak będą wybierać aktorów do Horroru na nerwica.com to się zgłoszę :twisted::mrgreen::lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Ty mi przypominasz mojego Kuzyna, który często gadał ze jest brzydki a wiele Laseczek się o niego 'biło' i były też takie co pewnie po gębie sobie nakładły :mrgreen: Nie oceniam facetów, ale myślę, że nie jedna Laseczka leci na Ciebie, tylko Ty widzisz co innego :mrgreen::lol:

Wiosłuj na gitarce a się nie opędzisz o nich :D

Jak będą wybierać aktorów do Horroru na nerwica.com to się zgłoszę :twisted::mrgreen::lol::D

No o mnie się raczej laseczki nie biją. Samo to że w życiu nawet nie byłem na randce o czymś świadczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nie przegrywa, toż to dopiero początek głosowania - 2tyg. to kupa czasu!

Byłam drugi raz na słoneczku, czasami warto mieć sklerozę i iść ponownie do sklepu. :D

Zrobiłam buraczki zasmażane do mojego klopsa na rumiano - pychota! :yeah:

Opędziłam już robotę w domu, teraz będę oglądała skoki przy herbatce z kocikiem mruczącym na fotelu.

Brakuje mi tylko bamboszy, fotela bujanego i kłębków wełny z drutami - fajne byłoby takie zdjęcie do konkursu. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ale słitaśny kocik, zwłaszcza taki skuleczkowany... :105:

Purpurowy, Oj nie masz towarzystwa, co by Cię doceniło. Nie jesteś maszkaron. :nono:

Trochę mnie mrozik ścisnął w doopkę, ale wyspacerowanam. :smile:

Żurek mi wyszedł świetny, nie wiem jak Wy, ale ja lubię taki nie za kwaśny i na bogato - gęsto od warzyw, biała kiełbaska, boczek, jajko.

Dopijam kawę i śmigam do biblioteki, ku przyjemności i żeby żurek spalić... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Dołączam do Klubu Spacerowicza. :smile:

Właśnie łykam procha na ból łba, co by oczy mi nie wypłynęły, wyciągam mensza, psa podczepiam i idę trochę fotonów złapać (ponownie, bom z rana już była po zakupki, teraz pure spacer ;) ). Mrozik, ale słoneczko, trzeba korzystać.

Miłego weekendu Moi Drodzy!

Purpurowy, Zaś Ci minie.

mirunia, Ano sobota bez pralki, to byłoby aż dziwnie... ;) U mnie też chodzi.

Kawusia była i po spacerze też będzie. :smile:

avada kedavra, Witaj ponownie Abrakadabra! Tu nie zawsze sielsko - anielsko, jak to w życiu.

Mrok jest też częścią nas i naszego życia i trzeba to przyjąć na klatę. ;) A baterie ładować dając i biorąc szeroko rozumiane dobro. Ot tak w skrócie moje zdanie.

wiejskifilozof, Kłotnie są normalne przecież w każdej społeczności, co nie znaczy , że fajnie nie jest, nie? ;) Szkoda, że tyle zamieszania z tym Twoim dojazdem...

Zobaczymy :smile::smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, rzadko gotuję żurek, ale jeśli już, to też taki z kiełbaską, boczkiem, jajem, no i czosnkiem.

Może skuszę się niedługo i przypomnę sobie smak. Muszę upolować zakwas.

Znowu gdzieś Cię poniosło? :roll:

tosia_j, ;) żarty na bok :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

avada kedavra, jasne, że znanym. Ja przynajmniej pamiętam użytkownika abrakadabra. Kochać ludzi możesz, nie ma sprawy. Inna opcja nie wchodzi w grę na spamowej. Jeśli to co napisałeś wyżej nie było ironią to przepraszam. Ja to tak odebrałem

Było uronią ;) Myślałem, ż chodzi o temat, który założyłem, no dobra mniejsza o to.

Pozdro.

kosmostrada, witam, witam, widzę, że masz się dobrze :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, taaak, teraz śpi i leni się, a o 23ej będzie szalał jak torpeda z pokoju do pokoju, ledwo na zakrętach wyrabiając. :shock:

Niedawno przyszedł do mnie i próbuje ze mną pisać na forum - nowy użytkownik :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi