Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas Właśnie sobie przypominałem dzisiaj jak to było na grupie i widzę jak inny bym był, gdybym wszedł tam teraz, jak duży zrobiłem progres od tamtego czasu. Dużo skorzystałem, ale mogłem więcej, bo nie byłem w 100% szczery. .trochę udawałem przed grupą, bo się wstydziłem tego jaki naprawdę jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to ciekawe, jak go diagnozowali? Na jakiej podstawie leczyli płuca? Oj ci nasi niedouczeni lekarze! Strach się leczyć ;) Najważniejsze jednak, że już wiadomo o co chodzi...

On miał duszności, więc poszedł do lekarza, który na ten moment ma 90 lat (sam do niego chodziłem jak byłem w podstawówce i już wtedy był bardzo wiekowy) no i leczył się na płuca u tego lekarza. Ale że ten lekarz z powodu wieku już trochę słabo sobie radził (np. miał wypisać nowy lek, a wypisywał ten sam co wcześniej itp.) to tate zawiózł wujka do kliniki zajmującej się chorobami płuc i tam orzekli że to coś innego. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Piękne słoneczko.

Ja dziś wyjątkowo na chorobowym. Wczoraj już tak mną sponiewierało, że ledwo zipałam. Poszłam dziś do lekarki dać się osłuchać, dostałam antybiotyk, aczkolwiek mam swoją teorię, że to wszystko somatyki.

Powolutku sobie w chałupie ogarniam, potem muszę i tak wyjść z psem, bo nie ma kto i będę leżakować.

Na 8-mego grudnia jestem umówiona do mojego doktora.

Miłego dnia!

Purpurowy, Czyżby jakieś love? :105:

mirunia, Ale miałaś wspaniały dzionek wczoraj, taki inny, ładujący akumulatory! :105:

Tella, Brawo za wizytę u psychiatry! Co do twojego pytania - większość z nas z tym się zmaga. Jak sobie radzimy, różnie, jak widać po postach. Zakładając, że w jakiś sposób człowiek się leczy, to dalej można jęczeć, można walczyć, można się miotać, można przyjmować na klatę i próbować sobie dawać radę na spokojnie, można się poddać, to już wybór każdego z nas.

cyklopka, Dziękuję za próbę interpretacji snu. :smile:

JERZY62, Troszkę dziś Ci lżej na sercu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi