Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłam zamontować koraliki między przedpokojem a kuchnią. Ściany będą w ciepłym odcieniu jasnego beżu, a dodatki w żywych, jednolitych kolorach.

http://emako.pl/product-pol-6864-Zaslona-bambusowa-Kurtyna-90x200-cm-WENKO.html

Kurtyna jest bardziej w klimacie Twin Peaks, zachód słońca bardziej w klimacie podróży i planet :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siłą tychmlodych tam zganiają? co za brak tolerancji dober

Siłą nie, ale jaką korzyść mają młodzi z pojawienia się tam? Wiadomo, podróż to fajna sprawa, ale pojechać można też zupełnie gdzie indziej.

Z resztą są i tacy co potrafią siłą zagonić, na przykład moja ciotka co każdą swoją córkę przed maturą goniła na pielgrzymkę.

Z resztą też nie bardzo rozumiem, dlaczego wyznający inną wiarę niż katolicką, lub też żadną, mieszkańcy Krakowa muszą cierpieć i mieć utrudnione życie, tylko dlatego że katolicy organizują sobie zjazd?

Tak jak pisałem: niech sobie organizują, ale w miejscu gdzie nie będą nikomu przeszkadzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pokemonów: ja uważam, że "wszystko jest dla ludzi", ale umiar trzeba we wszystkim.

To jest całkiem fajne, #powrót do dzieciństwa, że #to wciąga i te sprawy rozumiem------ jeden zbiera znaczki, drugi autografy, trzeci zbiera kamyki. No i fajnie. Jak czwarty, piąty i siedemdziesiąty chcą sobie zbierać wirtualne stwory--- to niech sobie zbierają, niech sobie za tym łażą --- --ale niech to robią bez darcia mordy i bez zaburzania porządku publicznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi