Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, ja też mam dwa pokoje i tez wczoraj posprzątalam chociaż tak mi ciężko :/ w ciąży mogłam góry przenosić. .. codziennie mylam podłogi a teraz sprzątam raz w tygodniu... prasowanie czeka i czeka już z 10 pralek na kupie... raczej to nie tylko kwestia wieku ale i kondycji organizmu... mój jest przemeczony. Cały rok stresów, orod, niedosypianie, przedzwiganie i nerwy na codzień dają właśnie taki efekt ze nic mi się juz nie chce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, u mnie też ostatnio fatalnie... mam nadzieję że to pogoda i będzie lepiej... nie chce wracać do leków bo wcale mi nie pomagały. ..

Jeśli chodzi o ciuszki to super :) ja nie potrafię dla siebie nic znaleźć :/ zresztą teraz po ciąży nawet nie mam ochoty nic kupować bo jeszcze nie schudłam ile bym chciała :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Właśnie dziabnęłam dobrą kawkę na ogródku. Pogoda u mnie super, słoneczko, ale wieje zimny wiatr od morza.

Plan dziś zdecydowanie chillowy. Około 13tej jedziemy do młodego do klubu zawieźć mu rzeczy i popatrzymy na morze, pogrillujemy na obiadek i tradycyjna już kawka pod lasem w ramach niedzielnego spaceru z futrzakiem.

Mam nadzieję wszystko zrealizować, bo najchętniej bym spała. Już naprawdę nie wiem, jak to przegonić. Nie chodzi mi już nawet o śrubkę, tylko żeby zamułu nie mieć i lepiących się oczu. :bezradny: Trudno poddać się temu objawowi, bo przecież nie będę cały dzień spała, wstaję po drzemkach rozbita i z lękami.

Wezmę jutro rano tabsa, nie ma wyjścia.

mirunia, Po wczorajszych "ćwiczeniach" chyba masz prawo być połamana. :bezradny: Miłego odpoczynku Słońce!

Też głowę z rana umyłam, jakieś lekkie przypudrowanie nosa i olejek arabski za ucho i jestem gotowa do wylegnięcia z norki. ;)

zaczarowanaaa, tosia_j, Spokojnej niedzieli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Oj tak mi przykro... Ale nie przejmuj się Kochana, jak Ci się wszystko uspokoi, to i piwkowanie będzie. Ja jak mam fazę lękową to nawet jednej małej kawy nie mogę wrzucić, bo mnie roztelepuje. Pozamykasz stresujące tematy i znów będziesz sobie dogadzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ciebie umęczyło dziś mycie i układanie włosów, a mnie golenie.

kosmostrada, cyklopka, z browarem i kawą w trakcie lęków mam identycznie. Faktycznie jest też tak, że stres nasila te objawy, niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już dziś z kawkowaniem stopuje, bo dostałam herzklekotu po ostatniej. :bezradny: Teraz popijam lurkę do ciasta, które przyniosłam wczoraj z festynu.

Nad samym morzem wypiłam herbatkę - pysznego rooibosa. Tylko na słońcu dało się wyrobić w sukience, bo takie wietrzysko zimne. Zrobiliśmy kółko z psem, to chyba nigdy takiej gęsiej skórki nie miałam.

Uwielbiam moje miejsce zamieszkania, rzut beretem do morza, do lasu, człowiek wyskoczy na chwilę z domu i ma wrażenie, że jest na wakacjach. :105: Ale jak to tak - jutro do pracy? :time:

Teraz nie wiem, co robić, żeby mnie śpik nie zmógł. Może się nie udać. :hide:

rolosz, Taki piękny ogolony chyba w domku nie będziesz siedział? ;)

mirunia, I co tam Kochana, jakiś spacerek w planach jest?

Wszystkich z domu wyganiam... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, trochę wysiłku, cierpienia i jesteśmy teraz piękni :mrgreen:

mirunia, rozpuszczalna, to jest małe miki, nie zaś kawa. Mój jedyny nałóg.

zawsze to powtarzam, że kawa rozpuszczalna to nie kawa :P

kosmostrada, pięknie, równo ogolony, bez zacięcia. A jednak siedzę w domu :bezradny: Co najwyżej na balkon wyjdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polazłam do rosska, żeby nie zasnąć na stojąco, i tak musiałabym jutro iść, bo kapsułki do prania mi się skończyły. Coś tam psiknęłam, ale tak na odczepnego, bo już wywąchałam wszystkie porządniejsze testery w moim rossku. :roll:

Spotkałam spacerującą moją przyjaciółkę z narzeczonym, odprowadzili mnie, to chwilę pogadałyśmy.

Potem poszłam z psem.

Słaniam się.... :zzz::zzz::zzz:

rolosz, Ładny masz widok z balkonu?

cyklopka, fajna atrakcja pracowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór...

Spotkanie rodzinne udane. Wszyscy zadowoleni /na pierwszy rzut oka :D /.

Ale samopoczucie...koszmar!!! Wszystko boli, w głowie mętlik.

Chyba przejdzie niebawem? Nadzieja jest, a to dużo.

Nie wierzę, że to pogoda, raczej słaba ogólna kondycja.

Miłego wieczoru życzę... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Co się stało Kochana? Jakieś somatyki Cię złapały? :( Jak się teraz czujesz?

misty-eyed, Myślę, że lepiej się poczujesz pod koniec czerwca, jak już będziesz miała "urlop". Wypoczniesz, pożyjesz swoim rytmem. To już niedługo! Gratuluję udanej imprezy i bycia świetną gospodynią!

mirunia, A Ty w niedzielę sobie dłubiesz pracowicie w kompie? Ale chyba masz z tego frajdę. :smile:

No włączył mi się szwendacz, taki mam dzisiaj dzień, że nie służy mi siedzenie w chałupie. Wyciągnęłam jeszcze zapracowanego mensza pod las. ( po małej drzemce, bo nie udało się utrzymać otwartych oczu :hide: ) Nie mogę malować, czy dłubać, muszę obrazki w głowie zmieniać. :bezradny:

Zjadłam skrzydełka z grilla. Nadal mnie nosi. Takie rozpraszanie się. No żesz...

Wiecie, że już na grzyby można iść? Dziś widziałam pieczarki pod lasem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję Kochana :D Ty potrafisz podbudować człowieka!!!

A tak zmieniając temat :roll: , czy nasza droga kosmostrada, załatwiła już cokolwiek w kwestii wiadomej? Jakiś doktor, wizyta, itd?

Ja od kilku dni muszę łykać spore dawki ziołówek, bo mam turbo przyspieszenie w głowie...a moje stałe dolegliwości nie odpuszczają w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Kochana dziękuję za troskę. :uklon: Postanowiłam załatwić wszystkich lekarzy podczas urlopu ( już w lipcu). Teraz ciągle mam coś i sryliard pretekstów, żeby nie iść. Oprócz listy ciekawych wyzwań na urlop, mam również i mniej miłe zadania właśnie.

Nie służy Ci też ta pogoda, co? Nie było w sumie przyjemnej wiosny, od razu bach w lato. A wiem, jak w Warszawie potrafi być strasznie, jak jest ciepło, rok mieszkałam. Młoda, zdrowa, a myślałam, że zejdę latem, nie miałam czym oddychać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Gratuluję Pani Grafik i ciesżę się z Pani zadowolenia!!! :D Że spytam niedyskretnie - sama sympatyczna satysfakcja, czy również jakiś piniondz na rozpieszczanie z tego będzie? ;)

Poszłabym gdzieś, ale już nie mam gdzie, wszystkie miejscówki dziś zaliczyłam... ;) Nastawiłam pralkę i leżę i grzebię w necie. Ale mam zamiar porobić przed snem ćwiczenia na kręgosłup. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi