Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, tak ,w domu niebo lepiej i wreszcie sie wyspie :) za trzy dni pospalam wszystkiego 5 godzin.

Glowe mam umyc ale dumam jak ... Bo nie wolono mi tego zamoczyc.

Pokazalabym WAm jaki mam duzy opatrunek ale nie chce wrzucac foty wszem i wobec :D

Kochana bierz kilka dni pantoprazol i wlasnie siemie lniane , mi bardzo pomagalo.

I dietka koniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malutkie te dziewczyny na Spamowej :D 168 to też niewiele ;)

Ale w moim życiu jest pełno kobiet mniejszych ode mnie i mnie mają za olbrzymkę :shock:

Złapałam się na tym, że jak W. do mnie mówi, to ja sobie tak delikatnie przysiadam albo średnio kulturalnie nie od razu wstaję... W zasadzie jakoś odruchowo, głupia trochę jestem :oops:

cyklopka, co do kolegi to tak, powiedz mu to szczerze, nie każdy ma ochotę wracać do przeszłości.

Zawsze jestem szczera. Bo postawmy sprawę jasno, albo chce rozmawiać konkretnie ze mną i możemy się otworzyć jak wariat przed wariatem, albo on będzie szukał kontaktu ze wszystkimi z klasy i wtedy bym wolała, żeby jak najmniej o mnie wiedział. Dopiero teraz to do mnie dotarło.

Zrobiłam sobie 10 minutową rozgrzewkę i wiem już mniej więcej jakie ćwiczenia powinnam wykonywać.

Po pierwsze wszystko przy rozluźnionej górze, bez unoszenia barków, bez spinania karku.

Po drugie wszystko przy prostych plecach.

Po trzecie Zoidberg :mrgreen:

images?q=tbn:ANd9GcQEh3gNIZpCBEjydfxyue9_wcyR_GoEKWzvYpoKr4dUWWG_E4OM0Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, no wlasnie nad wanna nie moge bo to jest rzecz absolutnie zabroniona przez neurologa , moge pod prysznicem tylko bo inaczej moje kregi sie rozjezdzaja i zawroty glowy na dluzszy czas murowane :bezradny: inaczej bym problemu nie widziala a tak niestety jest... :bezradny:

To lepszy pantoprazol na takie sprawy , wez rano jego . ranigast tylko doraznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chciałam się sprysznicować z góry siedząc w wannie, zalałam łazienkę i wszyscy na mnie krzyczeli. Jak chciałam się wykąpać, czyli nalać wody do wanny, a potem wypuścić, zalałam łazienkę i wszyscy na mnie krzyczeli, i weszli mi do łazienki, a sąsiad nasłał administrację. :why:

Ja więcej do tej wanny nie wejdę, bo się boję :cry: Wiem, że to może kogoś oburzać, ale jako osoba chora psychicznie mogę mieć jakieś problemy z codziennymi czynnościami. :mhm:

Ale i tak ładnie pachnę :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, a idź, jeszcze przed 11 listopada słyszałam "Pełnych miłości Świąt życzy sponsor serialu M jak Miłość" :o Jakich, urwał, Świąt? :lol:

Ale jak już wspominałam, cały czas myślę, którą klasę nauczyć której kolędy :mrgreen:

Dobra, przesłuchałam płytę zespołu #2, jest koszmarna, do tego istnieją od 20 lat z przerwami i zmianami składu, ale mam już 4 pytania do nich.

Zespół #1 jest na prawdę niezły, ale nie wiem jeszcze o co pytać.

Pewnie jakieś sztampowe jakie są wasze motywy, inspiracje, z kim chcielibyście pojechać w trasę, na jakim festiwalu zagrać plus jakieś pytanie z czapki o ulubione jedzenie/kwiaty.

O, w zasadzie mam już wszystko :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Triumfalnie stwierdzam, żem chyba najwyższa na Spamowej - ok. 172. :angel:

platek rozy, No jestem ciekawa, co się jutro okaże, jaki Twój dalszy plan będzie. Główkę udało się umyć?

mirunia, Miałam na początku sezonu wrzodowego ataki boleści i kuracja pantoprazolem plus dieta pomogły. Mam nadzieję, że Tobie też szybko Kochana minie. Może dobrze, że Cię złapało w dzień wolny, możesz się spokojnie pokurować.

Sigrun, Ale dawno żeberek nie jadłam...

cyklopka, widzę dzień wolny zacnie wykorzystujesz. ;)

A ja mam zdrowo pełny brzuszek, upichciłam warzywka dobrze doprawione (marchewa, pietrucha, cebula i dynia) z kaszą bulgur plus pulpeciki.

Chłopaki mnie ryczeniem z głodu wywabiły z mojej norki. ;) Zupełnie odpływam przy tych moich "robótkach". Ale jazda... :105:

Jako że światła do zdjęć brak stwierdziłam, że może pójdę do szkoły do studia i uda mi się może zrobić dla Was obiecane foty.

Czy tylko ja mam wrażenie, że czas napić się dobrej herbaty? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi