Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wypadałoby jutro czyms ucpac , tak by bylo najlepiej :bezradny:

platek rozy, :papa: o tym samym myślałam, żebyś wzięła odrobinę afka przed rozmową, ale po terapii. Będziesz bardziej spokojna i "kumata", zniknie odrealnienie i rozmowa potoczy się bez emocji. Raz na jakiś czas jak weźmiesz, to się nic nie stanie.

A dzisiaj weź hydro, żebyś się wyciszyła i wypoczęła od tej k...cy.

Bardzo Cię rozumiem, bo też tak "dygam" i nic do mnie nie dociera w momencie lęku. Głowę mam przeładowaną o 300% myślami i emocjami.

Płatuś, a co to są murgi?

kosmostrada, rozwijasz się Kochana artystycznie :brawo: i fajne masz projekty... tak, te zadrukowania w tle dają ciekawy efekt. Czekamy cierpliwie na sesję zdjęciową dalszych etapów. :uklon:

Ja sobie już klapłam, zaraz znowu wysmaruję się żelem, bo długie siedzenie w pracy znowu wlazło mi w kręgosłup. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, no chyba wezme kawal afka , bo sie wykoncze tam.e Moja mama mowila murgi na takie nieprzyjemne osoby ktore byly opryskliwe i nieprzystepne a takie mialam obydwie "kolezanki" w ostatniej pracy :bezradny:

Kiedys mi ta nerwica przejdzie chociaz na pol roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie padniesz, rozmowa będzie na siedząco zapewne. :D Załóż grube rajty do kiecy. Nie pisz takich czarnych scenariuszy Płatuś, bo tylko nakręcasz jeszcze bardziej te lęki.... dostaniesz w dupsko! :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi