Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, na kardiologię tam nie pójdę, bo tam jest połączona z interną, a ja takiego czegoś nie lubię :P Właśnie się zastanawiam… albo Oddział Intensywnej Opieki Medycznej, albo Chirurgii Ogólnej i Urazowej, albo Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu ;) zobaczymy co mi zaproponują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Trzymam kciukasy za jutrzejsza rozmo0we ! :great: Mam nadzieje ze Cie przyjmia na ten oddzial na ktory chcesz :)

Mam herbatke z miodem , ciemno juz sie zrobilo, latarnie pozapalali a ja sobie wosk zapodam zapachowy. Mialam otwarte okno ale ten pajac z dolu maryche chemiczna pali i smierdzi mi w calym pokoju :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować swoje siły na przejście innymi nowymi ścieżkami… Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, sama nie wiem ... jestem odmozdzona strasznie i mam chod pijaka , jeszcze chwila a zacznie mnie sciagac w lewa strone bo tak mam przy silnym napieciu ... Nie wiem jak ja mam ludzom wytlumaczyc w nowym miejscu czyli we czwartek jak sie tak bede czula, ze co mi jest? Strres? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorne hej-ho

Napisałam jeden program terapeutyczny, dzieci z autyzmem są takie niesamowite że ojacieeeee.

A dzisiaj miałam zajęcia z taką jedną co od progu mi wskoczyła na nogi jak małpka i zaczęła się po mnie wspinać.

Będę dzisiaj dalej oglądać Piratów z Karaibów hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi