Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, tyle ze do sklepu jak bylam kilka razy na rozmowie to marudzili ze dlaczego pani schodzi ponizej kwalifikacji ... :roll: i zawsze to pytanie slyszalam. Jestes wyedukowany zle , nie jestes tez zle.

:bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale moze natrafie znow na to zabijanie karpi jak w tamtym roku :P:P:P:P8):pirate:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, bylam na takiej rozmowie , pisalo do sklepu ogolnospozywczego a okazalo sie ze chodzilo o zabijanie karpi przed swietami i praca byla na miesiac z okladem .

acherontia-styx, zapisalam sobie , musze jutro popatrzec za tym . Dziekuje :uklon::uklon:

Chyba kolacje mala zjem i pojde do lozka bo jestem niewyspana i smetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, sie staram , sam wiesz jak bardzo ale chyba mam jakiegos pecha. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, zobaczymy jak to wyjdzie....

Kochani ide do wanny ! Dobrej Nocy.

Jutro mam odebranie dyplomu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dobrej nocy, śpij spokojnie. Tak czytam o tych Twoich przeżyciach, smutne to wszystko, ale mam nadzieję że znajdziesz coś w miarę przyjemnego szybko i na krótko (w sensie do stycznia do stażu)

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, pfff... Dzisiaj mega wypasiony zurek na kosciach i wedzonym boczku z kielbaska kielbaska biala, boczkiem, grzybami i ziemniaczkami na wlasnorecznie zrobionym zakwasie :mrgreen:

platek rozy, spokojnej nicy :)

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, biorę część twojego wkurwu na siebie. Byłam w muzeum etnograficznym zapytać o warsztaty, bo dostałam maila, to mnie facet odesłał na stronę internetową, a ja mówię, że przechodziłam, to weszłam :roll: Potem mnie instruktorka, która nie prowadzi naszej grupy, ale akurat była szarpała za stopę i popychała, bo mi nie szło, też ma metody, parówa jedna :evil: I dawny znajomy mi uskutecznił ból dupy, bo się zorientował, że serio nie chcę z nim gadać.

kosmostrada, terapeutka była zadowolona, że się uczę manipulować, ale nie w złym znaczeniu tego słowa :great: No nic, moje ośmioletnie rywalki muszą grać na moje konto, jak dorosną to zrozumieją.

Absolutnie nie mam sobie nic do zarzucenia, bardzo się fajnie dzisiaj zachowałam wobec mojego kolegi z pracy. Będę mu kibicować, żeby mógł u nas zostać i robić to, w czym jest dobry i na czym mu zależy. Potem się będę martwić do kogo tyle smsuje :(

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to fajnie :great:

Muszę być teraz bardzo dzielna, bo moje szczęście zależy nie od tego, żeby wszystko co wymyślę się spełniło i trwało wiecznie, tylko od akceptacji, że wszystko przemija i żodyn nie wie, co przyniesie jutro :uklon: Dlatego trzeba brać co najlepsze z dnia dzisiejszego. #mementomori #yolo

[videoyoutube=u3ladZrO7as][/videoyoutube]

Przypilnujcie mnie, żebym codziennie grała na gitarze i robiła ćwiczenia rozciągające, bo nigdy nie zostanę Znaną Tancerką :mhm: A oprócz wiadomo czego moim marzeniem jest zatańczyć szkocki taniec z mieczami świetlnymi w stroju z Gwiezdnych Wojen do kawałka power-folk-metalowego.

Swoją drogą, gadałam z Panem Wolontariuszem, który mógł by być moim dziadkiem i ze mną tak ładnie konwersuje o muzyce wszelkiej, ale nie lubi rapu ani hardcore'u. Wręczyłam mu karteczkę z nazwą najlepszego zespołu łączącego muzykę poważną z heavy metalem, bo ja się nie cofam, metal is forever.

Trochę zaniedbałam fanklub i kolegę Znanego Aktora, który aktualnie zajmuje odległe #2 miejsce na liście mojego serduszka, a obiecałam zrobić prezentację na zlocie, którą już od jakiegoś czasu bardzo chciałam zrobić, ale jak mi zostały dwa wieczory i wiem, że jestem w programie, to ja pierniczę, w ogóle mi się nie chce :roll: Przykry obowiązek, gorszy niż praca.

Dobranoc, miśki!

Edytowane przez Gość

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie też nie, ale przynajmniej piątek 8)

grunt to przetrwać dzisiaj w pracy

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Oj tak, bardzo pochmurno i wilgotno, kropi, siąpi, brrrr. Senny dzień, muszę jeszcze trochę wytrzymać i weekend!

platek rozy, poczytałam i sama nie wiem, jak Cię pocieszyć. :bezradny: Trzeba coś poszukać na tymczasem, a jak trafi się praca na dłużej i lepiej płatna niż na stażu, to brać ją od ręki i chromolić słabo płatny staż.

Te butiki byłyby w sam raz dla Ciebie, rozejrzyj się... lubisz akcesoria dla kobiet i ciuszki.

cyklopka, masz rację... brać co najlepsze z dnia dzisiejszego!

Dobrego dnia i słońca! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem na etapie poważnych rozmyślań czy nie złożyć wypowiedzenia, moja praca akurat niszczy wewnętrznie człowieka... :-|

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi