Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Pustawo dziś na Spamowej, popiszcie, co takiego ciekawego robicie? ;)

Mirunia, gdzie jesteś, czyżby w plener Cię porwali?

Zjadłam późny obiad i odpoczywam. Zastanawiam się, gdzie się z książką ułożyć, bo zwykle zalegam w sypialni, no ale sypialni nie mam. Nie mam innego wygodnego miejsca z dobrym światłem do czytania. Chyba sobie przytacham lampę do sofy. Ale najpierw zasłużona herbatka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się spakowałam. Ciekawe czego zapomnę.

Koty uciekły na strych, jedną sprowadziłam, druga szału dostała, burczy i gryzie, to zostawiłam strych otwarty, niech tam zostaje do rana, jak jej się tam tak podoba w kurzu leżeć, cholera jedna, czarna zaraza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo :***

Wybaczcie moją weekendową nieobecność, miałem pracowitą sobotę i niedzielę. Jestem dość zmęczony, teraz odpoczywam...

Napiwki były mniejsze niż tydzień temu, ale były :D Od jutra planuję malowanie, najpierw sufit, potem reszta ;)

Dziś po pracy zamówiliśmy pizzę, po pracowitym weekendzie byliśmy głodni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:********

Ja o ile popoludnia i wieczory mam lepsze tak ranki total fatal :hide::hide: dzis ide po 2 tygodniowej przerwie do Madzi i juz to przezywam na maxa , juz lęki bo przeciez tam zejde.

I jeszcze pozniej mam dentystke 8)

kosmostrada trzymam kciuki zebyscie sie szybko z tym malowaniem uporali :great: Jak sie czujesz????

cyklopka, nieee u mnie nijak dalej .... Teraz mnie potrzyma dosc dlugo , bo ja niestety tak mam .Udanego wyjazdu :********!!!

Wczoraj bylam u siotry na tej kawie , ciasta nie zjadlam bo przeciez sie fituje a ono fit nie bylo 8):P Ale powiem Wam ze juz wrocilam do swojej wagi ulubionej czyli 58 kilo. Teraz bede rzezbila brzus o ile mnie lęki nie zezra.

Wieczorem przyszla sasiadka z prezentem bo byla w Kopenhadze i mi przywiozla sledzie :P (wszytskim innym slodycze ale ja przeciez innych slodyczy jak wyprodukowane przez siebie nie jem a sledzie lubie wiec mam :mrgreen: )

Posiedzialysmy i sie czulam chociaz chwile normalnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wstałam zmulona, bo za dużo pospałam. Może sryliard kaw mnie postawi na nogi.

Kolejny problem nam się objawił - nie mam prądu w części chałupy... Najdziwniejsze, że na jednej fazie troszkę jest i na drugiej troszkę. :shock: Mam teraz kablowisko w domu, bo jedziemy na przedłużaczach. Ech, kombinujemy namiary na elektryka.

Okazało się, że młody wraca dzisiaj, no trudno, musi przeżyć total w swoim pokoju, a przynajmniej powychodzi z psem, a my bez rozpraszania będziemy mogli działać.

platek rozy, Trzymam kciuki za Twój dzisiejszy dzień! Napisz koniecznie, jak było u Madzi.

U mnie nienajgorzej, bo mam się czym zająć. Chociaż najbardziej lubię fazę planowania, projektowania, szukania, samo wykonawstwo już mnie tak nie kręci... ;)

high, Wstawaj szkoda dnia, malowanie też na Ciebie czeka! :D Pomachamy sobie wałkami i pędzlami razem!

Miłego dzionka Wszystkim!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi