Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, skończyłam właśnie Lee Child z serii o Jacku Reacherze "Bez litości" - dobra lektura na długi weekend, wciąga i odmóżdża. :D Potrzebowałam takiego czegoś na odprężenie, a nie tylko książki o zawiłościach naszych mózgów...

acherontia-styx, u mnie wczoraj zbierało się na burzę, ale poszła do Ciebie. ;)

Aranjani, Jak tak się rozpędzasz, to u mnie też jest parę okien do machnięcia... :mrgreen:

Co Ci zakwitło?

Przyjemna pogoda, szkoda że nie chce mi się nic w związku z tym zrobic... Ale jak powiedziała Plateczkowa, w końcu taki dzień też można miec. Ostatnio byłam w końcu wyjątkowo aktywna. Chociaż pranie poskładam, bo góra mi urosła piętrowa.

Aaaa kark mnie boli od tej pozycji do czytania, trzeba nasmarowac. Częściej pachnę żelem przeciwbólowym niż perfumami... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana*****, tulam więc! Może front burzowy idzie do Ciebie i ciśnienie skacze. A ekstremalne klimaty też nie są dla nas. Nienawidzę upału, też źle się od razu czuję, jak nie mam czym oddychac.

Słońce jutro pewnie będzie lepiej, a może już na wieczór, jak upał zelżeje.

Ja właśnie wróciłam z lodów - to najprostszy sposób, żeby sobie sprawic latem przyjemnośc i miec cel spaceru. Teraz kawka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denial, Dziekuje :)))) mam nadzieje ze bedzie lepiej juz za kilka dni.

mirunia, :********* hey , powiem Ciz ed zis taka aura migrenowa , moja siostra z migrena , dwie kolezankki spotkane tez z migrena. To pewnie dlatego sie tak zle czujesz.

kosmostrada, a to kryminal jest ta ksiazka? :mrgreen: bo wiesz ze ja kryminalna laska :D

Aranjani, acherontia-styx, JERZY1962, witajcie :*********

Wrocilam z tej Ikei , upal taki ze w cieniu 37 stopni , w samochodzie spocily mi sie nawet oczy :shock::shock::shock::shock: dobrze ze nie robilam jakiegos extra makijazu bo pewnie by mi splynal ;) I jak dobrze ze mam tusz ktory z byle powodu nie splywa z oczu bo przynajmniej nie zrobila mi sie panda pod oczami ;)

Patelnie sobie nabylam , taka za 20 zl teflonke , na jakis czas bedzie , wprawdzie teraz smazyc raczej nie smaze ale czasami robie nalesniki ;) no i omlety lubie na kolacje. Mialam wczesniej ceramiczna i nigdy wiecej nie kupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to zaraz wpadam i umyje :)

A to chyba nasturcja... juz nie pamietam jakie tam ziarenka sadziłam ;)

Miałam nic na forumie nie pisać... nie chwalic się... ale są tu dla mnie ludzie bardzo bliscy więc nie mogę się powstrzymać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, piersiowy :bezradny: nabylam jeszcze opokan tablety i jak nie da rady to sobie zaaplikuje na noc. No i chyba podejde jutro do takiego pana fizykoteraputy i spytam co moge pocwiczyc na kregi coby mi lepiej bylo.Jak sie dzisz czujesz Jerzyku?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi