Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wolfx, nie ta piosenka, ale ok ;)

kosmostrada, ja się cieszę, że mi odrobina bodźców szkolnych w tym tygodniu odpada. Ja tak czysto obiektywnie czasu mam sporo i doceniam momenty, kiedy np. muszę włosy wysuszyć suszarką, bo nie będę siedzieć pół dnia, żeby same wyschły. Tak to liczę. Wtedy kiedy się gorzej czułam, to nie miałam ani męża i psa, ani tych innych rzeczy, które robię teraz. Fajnie robić nowe rzeczy.

Fizycznie jestem teraz zmęczona, zrobię sobie picie i dalej pogram.

Natomiast trzymajcie mnie, ja na prawdę będę musiała gościowi na zajęciach zaśpiewać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam z moja przyjaciolka kosmetyczka na ostatnich towarzyskich podrygach w ten majowy weekend . Od jutra siedze sama.

Ale powiem Wam ze jezdzilamz nia samochodem i bylam w kilku sklepach i na jedzonku i czulam sie swietnie. Ladowalam akumulatorki.

Teraz siedze i popijam jogurcik po antybiolu i czekam az peeling mi oczysci pyszczek i ide sie plumkac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a dziekuje... ogólnie bardzo pozytywny dzien. Wysprzatałam chałupe, zrobiłam obiadek... wzięłam sie za to co od dłuzszego czasu planowałam, wiec jest postep ;)

Słyszałam własnie cos ze ślimtałas ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :great: deszcz energii zaliczony!

Ja piję świeży sok z jabłek, coby się dowitaminizowac, łyknęłam nową magiczną tabletkę i idę się umyc. Oby dziś udało mi się pospac... A potem rano wstac i korzystac z weekendu tzn. dowalic sobie bodźców... ;) Takie malutkie marzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Dostałam Valdoxan, dziś na noc biorę pierwszy raz. Jutro mam spróbowac po raz drugi i jak nie wejdzie bezproblemowo, to będzie kombinował coś innego...Dostałam od niego jeden listek, więc na razie bez wydatków. W razie tragedii mam na przeczekanie do wtorku, kiedy przyjmuje, zapisane benzo. Nienawidzę benzo. :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi