Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dochodzę do wniosku, że tu, na Spamowej, jest bardzo, ale to bardzo, przyjemnie...

Nie żałujemy sobie nawzajem słów ciepłych, serdecznych, miłych, co jest bardzo ważne w życiu.

Od zawsze uważam, że każdy człowiek ma w sobie pokłady dobra, empatii, lecz nie wszyscy chcą, czy też potrafią, wydobyć je z siebie...

Arasha, Araszka dobra dla wszystkich :yeah::great:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani ja już uciekam bo za chwilę kończę pracę i lecę na wizytę u psychiatry,w ośrodku w którym mam terapię.Zobaczymy co mi powie..trochę się stresuję.Miłego wieczoru :papa:

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, daj znaka jak po wizycie :******* :papa::papa:

-- 13 sty 2015, 17:26 --

jasaw, tez tak to odbieram i dlatego lubie tutaj pisac iz agladac :)

Aniu co dobrego dzis pichcilas? :105:

Ja mialam noge z kurczaka z marchewka i groszkiem oraz ziemniaczki.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, ja też nie mam motywacji żeby samej ćwiczyć. .. przez nerwice nie mam znajomych... cóż. .. wiem ze na wiosnę bardzo schudnę. . Tak jest co roku... nerwy mnie wykańcza ja związane z firmą

-- 13 sty 2015, 17:34 --

platek rozy, ja nie gotowałam nic.. dziecko ma jeszcze pierożki i zupę a je też w przedszkolu. .. Mąż sam sobie robi jedzenie.. chyba moje potrawy są dla niego za banalne. .. ja jeść nie musze.. nawet nie mogę. . Strasznie jestem zdenerwowana. .. ten wychodzi i nie mówi gdzie już dzisiaj drugi raz ma wychodzić. . Kij go wie gdzie on łazi. . Ale niech sobie łazi. . Ja w tym czasie poćwicze. .a dzięki nerwów schudnę i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, ja bym nie wytrzymala z takim mezem , zreszta to nie malzenstwo bo on kompletnie do tego nie dojrzal.

Przykra ta sytuacja ale do naprawienia!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, na pewno szczesliwsza niz z nim :********* i to Ci nie tylko ja moiwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, dzisiaj ugotowałam pomidorową z makaronem, choć wolę z ryżem/ale dla odmiany/, później będą naleśniki z serem lub z jabłkami-do wyboru. My jemy później obiady, bo wstajemy dość późno.

Zwykle robię jednodaniowe obiady, ale gdy robię zupę, muszą być jeszcze , np. naleśniki, ryż z jabłkami, makaron z serem...by, głównie Mąż, miał dostateczną ilość kalorii... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale dzisiaj styl mojego pisania pozostawia wiele do życzenia ;) , mam problemy ze skupieniem się :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mirunia, wspominałyście coś niedawno o ruskim farszu do naleśników. Dałybyście przepis dziewczyny :uklon:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, ja robię wg.tego przepisu, może skorzystasz:

http://durszlak.pl/przepis/nalesniki-z-farszem-ruskim-15c53139-4965-4a3d-a7c2-bc37a7739a71?c=tag&t=nalesniki-z-ruskim-farszem

-- 13 sty 2015, 16:58 --

chocovanilla, ja nie robię pierogów sama, bo nie wychodzą mi dobre, więc robię naleśniki...

i ruskie też :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! Dzisiaj wcześniej zerwałem się zajęć i przy okazji byłem u fryzjera. Muszę jeszcze zrobić ściągę na jutro, a wieczorem może spotkam się ze znajomymi na piwo. Miłego popołudnia! ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Kasiu, ja w ogóle lubię pisać, nie sprawia mi to raczej problemu, nie mam też problemów z ortografią, ale dzisiaj boli mnie głowa, mam stan podgorączkowy...i jakąś pustkę w głowie :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, współczuje. U mnie to tylko z niedospania, jestem jakaś odrealniona, ciężko mi się skupić, mam poczucie że nie mam świadomości/kontroli co piszę/mówię, gubię wątki... sporo tego. Nie mogę się doczekać kiedy napalę w piecu wtedy będę mogła klapnąć się i pogapić w tv, a tak to boję się że się że jak już się położę to nie wstanę :)

-- 13 sty 2015, 17:08 --

JERZY1962, jak wyżej :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Kasiu, ja w ogóle lubię pisać, nie sprawia mi to raczej problemu, nie mam też problemów z ortografią,

Ciągle nie przestajesz mnie zadziwiać ... ile jeszcze rzeczy okaże się, że mamy podobne :shock:

ale dzisiaj boli mnie głowa, mam stan podgorączkowy...i jakąś pustkę w głowie :mhm:

Dobrze, że nie musisz nigdzie wychodzić, kochana ;) Jakoś to może wykurujesz szybciutko, wspomagając pozytywną sugestią :mhm:

A ja tak dopytywałam o ten farsz, bo niestety pierogów jeść nie mogę, bo jestem od jakiegoś czasu na diecie bezglutenowej. Naleśniki jeszcze jako tako wychodzą z tych różnych mieszanek mąk i skrobi ziemniaczano - kukurydziano - ryżowych. To znaczy owszem w zdrowej żywności można kupić w Krakowie pierogi bezglutenowe takie do ugotowania, ale nie dość, że drogie to jeszcze gotują się i gotują. Farsz wypłynie, muszę go wyławiać, a ciasto dalej twarde :bezradny:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi