Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, większość Spamowiczów najwyraźniej pracuje jutro...

Ja rencistka czas mam, ale za to nie zawsze mogę siedzieć przed ekranem ;)

Zresztą nie chcę zanudzać Was młodych, bo, naprawdę, czasem nawet nie wiem o czym piszecie :shock:

Nie zawsze Was rozumiem, zwyczajna róznica pokoleń...

-- 14 wrz 2014, 22:32 --

cyklopka, dobre ploteczki też są... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helllooo ja byłam na 2 godzinki w pracy cos ogarnąć a teraz jedziemy do aquaparku na trzy godzinki :105:

na jutro mam plan rower i joga

wczoraj w ciagu 2 godzin przeczytałam zajebista książkę o dziewczynie w ośrodku dla psychicznie chorych co cierpiała na zaniki pamieci bardzo fajna książka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, leci, nie najgorzej tylko spać nad ranem nie mogą.Dawno Cię nie widziałem i myślałem że jesteś może w psychiatryku.

Chwilowo nie jestem w psychiatryku, ale z pewnością moi rodzice niedługo zafundują mi pobyt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, to jak na razie chyba masz fajnie.

JERZY1962, cześć.

Amelia, pamiętasz jak mówiłam, że planuję napisać listy pod adresy z gazetki dla dzieci sprzed 20 lat? Jedna się odezwała osoba na maila :great: Z jednej strony fajnie, bo to takie miłe i jednak eksperyment się powiódł, z drugiej strony to jedna z tych osób, co to wychodzą za mąż i układają sobie życie za granicą, więc mi to pogłębia poczucie nieudacznictwa własnego :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, daj spokój, mnóstwo ludzi wyjeżdża, wiesz ile moich znajomych jest za granicą, to ich wybór, my zostalismy tu, ja nie narzekam, a TY? niech sobie układaja po swojemu

ale jestem zaskoczona, że sie odezwała szok co nie?! :D

ja nie jadę do aquaparku bo do godz 18 oba baseny sa zajęte przez szkoły :evil: fuck

ale po południu pojadę na zakupy bo proszki, szampony i inne sie skończyły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xxdaisyxx, gazetka z lat 90-tych, rubryka korespondencyjna. Wybrałam 12 dziewczyn, do których napisałam, czy pamiętają, czy jeszcze mieszkają, jak się losy potoczyły. Dostałam już 1 maila z odpowiedzią.

amelia83, miałam propozycję wyjazdu na stałe za granicę, ale kompletnie nie wiedziałam, co bym tam miała robić, bałam się zaczynać od zera (bo z moimi studiami bym tam nawet sprzątać nie mogła) i wydawało mi się, że facetowi na mnie za mało zależy, tak więc zostałam i myślałam, że tu sobie lepiej życie ułożę i też sobie

nie ułożyłam. I teraz dla mnie to wygląda, że każdy sobie lepiej poradził w życiu niż ja, mimo że teoretycznie miałam łatwiejszy start.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi