Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mi już zdrowie siada całkowicie :( Dziś byłam na badaniach, po tych ilościach leków lekarka podejrzewa u mnie problem z wątrobą, w poniedziałek będę znała wyniki i w poniedziałek idę do lekarki, kazała mi iść do psychiatry,żeby zmniejszył tą ilość leków które mam :( nie wiem jak będę funkcjonować, czasami najchętniej zakończyłabym ten swój zasrany żywot

-- 16 maja 2014, 08:36 --

:oops:

:lol:

-- 16 maja 2014, 08:37 --

kurde miał być ten żółw "foch i ch*j" ale mi się nie wkleiło :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Wyniki już są do niczego bo miałam wcześniej robione badania krwi i już miałam podwyższone coś tam na wątrobie, czuję się bardzo źle, mam biegunki boli mnie brzuch straszne wzdęcia i do tego okropnie spuchnięte nogi

Teraz mam kolejne kontrolne badania, żyć się odechciewa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Na prawdę wszystkiego się odechciewa, psychicznie jestem rozsypana, fizycznie też jest coraz gorzej :why: Wszystko siada po kolei, nie mam już siły na prawdę, pracy też nie mogę znaleźć, czekam na komisję i dłuży się to strasznie, leki muszę kupować nikt się nie pyta za co, co to za życie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, kup preparaty na odbudowe watroby j a mialam po lekach ktore dostalam po operacji (bardzo silne byly) zle wyniki watrobwoe i esseliv forte mi pomogl . wrocily wyniki do normy

Witajcie Kochani:**************

Mam wezwanie na kolejna komisje Zus tym razem do orzecznika , oszaleje. Badz tu zdrowy czlwoieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :*** ciężko jest cholernie, najgorzej jak się zacznie chorować bo jak ma się jeszcze zdrowie to pół biedy

platek rozy, na razie boję się cokolwiek brać z leków :( poczekam do poniedziałku zobaczę co mi lekarz powie :***

wykończą nas te wszystkie zusy, urzędy, komisje :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no wiem :( powiem jej w poniedziałek, na razie dała mi tylko tialorid na te opuchnięcia i to wszystko, i kazała iść do psychiatry,żeby zmniejszył ilości tych leków do minimum na tyle ile się da czyli nie wiem jak będę psychicznie funcjonować, dobrze,że chociaż trafiłam dziś na miłą pielęgniarkę, boję się igieł, nie znoszę tego i tak jakoś miło do mnie podeszła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, leje jak nie wiem . Niestety podejrzewam ze nie dostane swiadczenia bo sobie wycudowali zebym zrobila jedno badanie ktore nie jest w ogole potrzebne bo ja mam leczenie i diagnoze i w szpitalu mi tego badania nie zrobili bo uznali ze nie jest konieczne . A prywatnie kosztuje okolo 300 zl. Zreszta zrobie prywatnie to mi ejszcze powoedza ze mam pieniadze a wyciagam lape po zusowe.

Takze najpewniej zostane bez srodkow do zycia. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :( masakra, skoro w szpitalu stwierdzili,że nie badanie nie jest potrzebne...i jakie drogie jest w ogóle :roll: czego oni już nie wymyślą byle by tylko nie dać pieniędzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, :papa:

-- 16 maja 2014, 11:49 --

platek rozy, jak się czujesz :***

-- 16 maja 2014, 11:55 --

Anel92, czytam, że masz trochę złe wyniki, nie martw się dziewczyny Ci dobrze radzą, wątrobę na pewno wyleczysz, czego Ci z całego serca życzę :**

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi