Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurwiona. Drukarka po zmianie na światłowód chce kabel Ethernet żeby się połączyć z wifi. BBezprzewodowa.Aplikacja jej nie widzi. 

Do tego nie działa mi apka banku. Tak jakby nie czytała mojego palca w ogóle!!!! A dotyk działa w tym miejscu, to miejsce gdzie mam między innymi klawiaturę więc działa. 

Nienawidzę technologii

Jest k.. głupia jak but 

Pitologia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego jest 25 stopni ale te upał tak nagrzal pokoje że jest tak samo duszno jakby było 40 nadal wewnątrz na piętrze  -,- będzie się chłodzić tydzień 

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ja też ,już nie jestem w stanie za nią nadążyć 

Jeszcze jakby była niezawodna to bym mój brak umiejętności przyjmowała z pokorą. A ona ciągle swiruje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 2.07.2026 o 16:15, Dalila_ napisał(a):

Wkurwiona. Drukarka po zmianie na światłowód chce kabel Ethernet żeby się połączyć z wifi. BBezprzewodowa.Aplikacja jej nie widzi. 

Do tego nie działa mi apka banku. Tak jakby nie czytała mojego palca w ogóle!!!! A dotyk działa w tym miejscu, to miejsce gdzie mam między innymi klawiaturę więc działa. 

Nienawidzę technologii

Jest k.. głupia jak but 

Pitologia

Czyżby pierwsze oznaki buntu maszyn? 

W dniu 2.07.2026 o 16:18, Lucy32 napisał(a):

Ja też ,już nie jestem w stanie za nią nadążyć 

Ja niestety też. Niedawno widziałam, że nowi studenci robią notatki na tabletach z rysikami. A ja się nie mogę w tym odnaleźć.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, Heledore napisał(a):

Czyżby pierwsze oznaki buntu maszyn? 

A tutaj drugie: https://www.instagram.com/reel/DaZblE9MaMd/

Widziałem dobry komentarz: Mike Dyson :D

A tak poza tym to kocham technologię i jaram się tym jakie teraz powstają projekty. Świat przyspiesza w niesamowitym tempie. Szkoda, że społecznie na tym nie nadążamy

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

A tutaj drugie: https://www.instagram.com/reel/DaZblE9MaMd/

Widziałem dobry komentarz: Mike Dyson :D

A tak poza tym to kocham technologię i jaram się tym jakie teraz powstają projekty. Świat przyspiesza w niesamowitym tempie. Szkoda, że społecznie na tym nie nadążamy

Ta super człowiek się rozwinął technologicznie przy okazji rozpierdalajac sobie zdrowie psychiczne. Ale cudownie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ta super człowiek się rozwinął technologicznie przy okazji rozpierdalajac sobie zdrowie psychiczne. Ale cudownie 

A bez technologii nie było rozpierdolonych psychik?

Mówiąc o tym, że nie nadążamy mam na myśli, że wykorzystujemy technologię niekoniecznie w celach jakich by wypadało ją wykorzystywać. Zamiast korzystać z niej do budowania to często dzięki niej niszczymy. Ale poza tym wg mnie postęp  cywilizacji jest najważniejszy

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, shadow_no napisał(a):

A bez technologii nie było rozpierdolonych psychik?

Mówiąc o tym, że nie nadążamy mam na myśli, że wykorzystujemy technologię niekoniecznie w celach jakich by wypadało ją wykorzystywać. Zamiast korzystać z niej do budowania to często dzięki niej niszczymy. Ale poza tym wg mnie postęp  cywilizacji jest najważniejszy

Nie byłoby. Jesteśmy przestymulowani i przebodzcowani i to jest główny powód dlaczego nam rośnie kortyzol bo nasz organizm ewolucyjnie do takich zmian w środowisku jeszcze długo nie będzie dopasowany. Po prostu postęp wyprzedził ewolucję mózgu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Nie byłoby. Jesteśmy przestymulowani i przebodzcowani i to jest główny powód dlaczego nam rośnie kortyzol bo nasz organizm ewolucyjnie do takich zmian w środowisku jeszcze długo nie będzie dopasowany. Po prostu postęp wyprzedził ewolucję mózgu 

Czasy wojny, głodu i wegetowania myślę, że też nie były najlepsze dla głowy. Wolę być przebodźcowany

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, shadow_no napisał(a):

Czasy wojny, głodu i wegetowania myślę, że też nie były najlepsze dla głowy. Wolę być przebodźcowany

To innego rodzaju przyczyny. Śmierć jest elementem życia taka natura. Na pewno byłbyś przystosowany i przyzwyczajony

Zresztą ja mówię o mózgu. A nie o tym co człowiek uważa za najlepsze dla siebie. Mózg będzie mieć inne zdanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi