Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, hej ;) Mnie też to cieszy że jest coraz dłuższy dzień. Już widać to gołym okiem że jest dłuższy.

Zażywam Vita Buerlecithin i wydaje mi się że pomaga. Zażywam tydzień a piszą żeby zażywać dłuższy czas. Zamierzam zażywać co najmniej miesiąc, kupię drugą butle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post2438391.html#p2438391

Nudzi mi się, skonfigurowałem toolchaina, napisałem prosty system, w tym zautomatyzowałem go makefilem.

Wkurza mnie na forum że do twórczości nie da się nadać prawa użytkownika, bo już zrobiłem dwa/trzy babole i bym go zmodyfikował.

Jutro dodam obsługę nowych linii (albo jeszcze dziś), ale na pewno jutro będzie obsługa klawiatury.

Dzisiaj miałem takiego zonka, bo ściągnąłem linker do plików skompilowanych z roku 1997 a nie 2017 przez co miałem przez pewien czas mindfucka.

A co tam u was słychać? Nie mam co pić, cola mi się skończyła, kawy mi nie dadzą, jakiś sprite tutaj leży.

Miłego wieczoru!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano.

Napisałem podstawowy support klawiatury do mojego systemu, który oczywiście nie działa (i do buffora wcina się myszka).

Na razie zakręciło mi się w głowie od pisania, ale nawet zapomniałem, że chorowałem na schizo :P

Chyba idę się przejść po colę bo w sumie się zmęczyłem troszkę i mam dość tymczasowo pisania.

To narazicho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Zawieja śnieżna, ledwie się tu przedarłam. ;)

Znów dziś nie spałam. Każda decyzja to jakiś kosmiczny wysiłek, dziw, że w piżamie nie poszłam do pracy. Teraz kawa, bo nie ma się co kłaść, może na noc padnę.

Jestem na etapie - walka o przetrwanie. Włosy mi się wyprostowały... Zły znak. :P Nie wiem, co miałby się wydarzyć, żeby mi pyknęło w zwojach. Na razie sięgnęłam po chemię, bo jakoś trzeba istnieć. Abrakadabra neuroleptyku działaj... ;)

Dostałam na maila jakąś zniżkę, bo niby jest blue week, najbardziej dołujący tydzień w roku. Nie ustosunkuje się, nie mogę być w grupie kontrolnej, nie widzę różnicy z poprzednim do doopy tygodniem. :twisted:

Dziś o trzeciej w nocy przypomniałam sobie dawne czasy, gdy na forum ktoś sie kręcił o tej godzinie. I powiem Wam, było to pomocne.

Udanego wieczoru!

JERZY62, To dobrze, że coś sobie znalazłeś spoza działu leki. :smile:

Holik, Holik, Jaki efekt chcesz osiągnąć tym czarowaniem?

Mój doktor polecał suplementację D3 i witaminą E.

Nowa dawka prochów służy Ci?

zupa z rzodkiewek, I jak tam ferie - wysypiacie się, chillujecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, D3 stosujesz w sezonie zimowym, do marca bodajże, dawkowanie wg ulotki. Ja zapomniałam w tym roku, może dlatego tak choruję. Z witaminą E było to bardziej skomplikowane, nie pamiętam, wydaje mi się, że miałam na nią receptę. Ja nie odczułam jakiś zbawczych efektów, stąd nie zapamiętałam.

zupa z rzodkiewek, Jeszcze trochę... ani się obejrzysz, a będzie miała swoje sprawy.

Paczę, że śnieżyć trochę przestało. Pies mi buta przyniósł. :smile: Okutam się i polezę do parku. A potem już tylko kołderka, ciepła herbata, książka i patrzenie na zegarek, czy już spróbować pójść spać.

Cały czas jest mi zimno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi