Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwia234, napisał nam jedynie jedno ogólne zdanie, dlatego staramy się podnieść Cię na duchu i niezależnie, co się wydarzyło, wesprzeć w trudnej sytuacji.

Sylwia234, Lilith, pokrótce wyjaśniła nam Twój problem, jest bardzo poważny - również uważam, że postąpiłaś słusznie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwia234, napisał nam jedynie jedno ogólne zdanie, dlatego staramy się podnieść Cię na duchu i niezależnie, co się wydarzyło, wesprzeć w trudnej sytuacji.

Sylwia234, Lilith, pokrótce wyjaśniła nam Twój problem, jest bardzo poważny - również uważam, że postąpiłaś słusznie !

Bardzo dziekuje. Po prostu zaczynam głupiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwia234, Może masz w swojej okolicy Punkt Interwencji Kryzysowej. Parę znajomych uzyskało tam wsparcie i dobrą pomoc, również psychologiczną i prawną. Przez neta nie pomożemy Ci konkretnie. :bezradny:

mirunia, Nie wiem właśnie, co zrobić z pracą. Poszłabym, gdybym nie miała temperatury... :bezradny: Zobaczę rano, jak się będę czuła. Nie mam daleko, to mogłabym się przesmyrnąć... ;)

To super, że udało Ci się wrócić w pielesze, zobaczysz też jak jutro to będzie wygladać.

Kochana, to niech paskuda Ci mija szybko, w końcu jeszcze trzeba pobrykać w karnawale. :smile:

JERZY62, Spokojnej nocy!

misty-eyed, To niech tam chłopaki z serwisu się sprężają, daj numer telefonu, to zrobię jatkę. :D

zupa z rzodkiewek, Dzięki Zupko!

Trzeba mieć mocne nerwy, załatwiając urzędowe sprawy. :bezradny: Rozumiem, że dziś przekroczyłaś granice swojej kreatywności, jeżeli chodzi o przekleństwa? ;)

Reghum, No zobaczymy co tam psychiatra Ci wymyśli. Może dałoby się Cię odmulić. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek, Na sucho, czy zalewasz wodą?
- no uśmiałam się :mrgreen:

U mnie mróz. Wróciłam ze spaceru. Ubrałam się odpowiednio, mam ciepłą czapkę i szal-kupiłam na wyprzedażach za 14 i 18 zł /oczywiście w necie/ w kolorze bordo z akrylu. Kolor bardzo twarzowy :yeah: Naprawdę porządne rzeczy!

Także zimno mi nie straszne...zresztą wiecie, że lubię :D

Sylwia234, po prostu denerwujesz się, co jest zrozumiałe... :!:

zupa z rzodkiewek, mirunia, ja kiedyś próbowałam, ale wyczuwam chemię i to mnie odstrasza. Zresztą mam potwornie wrażliwy przewód pokarmowy, więc dolegliwości byłyby na bank...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno ja sie denerwuje tak jak i on.

Tylko, ze zastanawiam sie czy nie wycofac. jestem co prawda nie samodzielna, wiem jak to sie wydarzyło. Ale on od czasu wypadku, a i wczesniej mnie nagrywał i prowokował.

ja nie mam takich dowodow, ale nieraz popchnal, obrazal itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwia234, prawda zwykle się obroni! Nie rezygnuj...jeśli mogę Ci doradzić.

Postawienie zarzutów, to pierwszy krok do powrotu do życia. Jeśli je wycofasz, to sprawca będzie bezkarny. I wierz mi - nie poczujesz się wtedy ani lepiej, ani bezpieczniej...to bardzo mądre słowa Lilith /nie umiem zaczerwienić nicku :bezradny: /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę ciężkie tematy dzisiaj.

Znowu piszę z telefonu i tak na razie będzie póki kompa nie zmienię.

Ale muszę zaglądać w miarę regularnie, żeby was lepiej poznać. Może jakieś pytania pomocnicze? Ulubiona księżniczka Disney'a? Broń pierwszego wyboru w razie ataku zombie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wiesz jak się avatarki na telefonie ciężko obrabia? :mrgreen:

Jeśli chodzi o zmiany, to problem w tym, że raz są, a potem się wraca do starych schematów. Moja psychika reaguje źle na złe zmiany, dobre zmiany i brak zmian. Tak że bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ech, głowa zawsze coś sobie znajdzie, kreatywność że hej. :bezradny:

Nie wypytuję o szczegóły - praca, love, jak będziesz chciała to się podzielisz... Ale jedno możesz zdradzić - przeprowadzka była, jesteś na swoim?

zupa z rzodkiewek, kosmosia kojarzy mi się z gosposia. :mrgreen:

Rozumiem, że ustawiłaś nam pejzaż snów? To ja poproszę ten pierwszy. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no właśnie sprawy mieszkaniowe to mój największy problem. Im bardziej ludzie wierzą w to, że to już ostatnia prosta, tym więcej problemów się pojawia. Dla mnie najbardziej obecnie wiarygodnym terminem jest: nigdy.

P.S. Ale avatar ulepiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No. Ja sobie pospałem. Tym razem jak należy :yeah:

Dzięki za dobre słowa (tym co je napisali ;) )

Mirunia, ale co tak "kcesz"? Polatać? To wskakuj na barana i polecimy pod sam księżyc :D Pod słońce to nie bo skończymy jak ten Ikar właśnie ;)

Kosmo, a Ty chyba lubisz się trochę poawanturować? :smile: Ciekawy jestem jak dzwonią z zaproszeniem na jakiś pokaz z upominkiem. Pewnie na nich krzyczysz :]

Cyklopka, no to czekamy na ten zestaw pytań :comone:

Reghum i co będziesz od tego psychiatry oczekiwał? Będziesz go na coś namawiał?

Zupka, nie jedz tyle tych zupek, bo się otrujesz ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi