Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Supka, No ja nie pospałem bo pół h to się nie liczy, ale co zrobisz :bezradny:

Dzisiaj do pracy i do lekarza, a jeszcze porządki w domu by się przydały, muszę się spiąć, na razie leżę na łóżku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu też cisza i spokój, aż za bardzo, pewnie wszyscy przewracają sterty papierzysk w pracach i popijają kawę i czytają gazetę, no tak to bywa.

Ja też znikam na jakiś czas. Bardzo ważny dzień dla mnie dziś :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu też cisza i spokój, aż za bardzo, pewnie wszyscy przewracają sterty papierzysk w pracach i popijają kawę i czytają gazetę, no tak to bywa.

Ja też znikam na jakiś czas. Bardzo ważny dzień dla mnie dziś :mhm:

Powodzenia.

Podoba mi się Twój awatar :D

Pozdrawiam wszystkich wyspiarzy :tel2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z poczekalni do głowologa :]

BrakPomysluNaNick01,

Trudno policzyć, na serio :bezradny: ale mniej niz zwykly czlowiek, a widze ze Ty mi sie przygladasz? :o

anemon,

Dzieki pozdrawiam :papa:

Tez jestes wyspiarka bo z tej wyspy juz sie nie odplywa :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, zobaczyłem post w nocy, w którym napisałeś, że idziesz spać, a godzinę potem, że właśnie się obudziłeś. Teraz też nie odsypiasz, więc mnie po prostu zastanawiało kiedy masz czas na sen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BrakPomysluNaNick01,

Tu sie urwie godzinke tam dwie godzinki i jakos to leci ale bywa i tak ze 30h nie spie, wtedy juz nie wiem co sie dzieje, jak dzis bedzie luzniej w pracy to sie zdrzemne na biurku :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Holik, Świetny avek!

To trzymam kciuki, za te ważne sprawy, co dziś masz.

zupa z rzodkiewek, Zupko, a Tobie przelecenia przez miasto z furkotem, tak szybko wszystko pozałatwiasz. :smile:

anemon, :papa:

Kto siedzi w pracy, ten siedzi w pracy... Wolałabym, niż chora w chałupie.

A jeszcze młody już wczoraj wyfrunął na miasto, bo przecież się dobrze czuje i dziś po dwóch godzinach wrócił ze szkoły z wybuchającym łbem od zatok. :roll:

Przyszły zamówione perfumy - takie małe cudeńko, już z resztą nieprodukowane. :105: Wszystko fajnie, ale mam nos zatkany. :D Ale chociaż pocieszę się śliczną butelką. ;)

Usiłuję zorganizować jakiegoś okulistę, nawet za kasę, no nie ma opcji... :bezradny:

Na 15tą do ogólnej, spróbuję się wcisnąć. I takie to atrakcje na dziś.

Ale Wy mam nadzieję odpaliliście ten tydzień z powerem. :smile:

Miłego poniedziałku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Położyłem się przed 11, wstaję i patrzę - 15... Co to się dzieje xD

Ale wiedziałem że się nie wyspałem, więc chyba w sumie dobrze że poszedłem spać.

I znów zegar snu całkowicie rozwalony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,

Dzięki, no te moje sprawy to tak nie poszły z powerem, można powiedzieć, że jedynie "włożyłem nogę w drzwi", ale jestem dobrej myśli bo kropla drąży skałę.

Kurde dalej Cię trzyma to oko :?

Zdawaj relację na bieżąco, o nazwę perfumów nie pytam bo jak zdradzisz to później pół forum będzie tak pachniało, a zakładam, że jesteś w tej kwestii zaborcza, no ja tam swojego swojej wody nie zdradzam, a pytają o nazwę często (widocznie się podoba 8) )

Sylwia234,

Czytałem w innym miejscu, że masz problemy związkowe ;/

paramparam,

Dziękuję, baw się dobrze w tej Francji, może nawet jakieś fotki pokażesz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani :D

Wpadłam na chwilkę, mam problemy z laptopem, mój jeszcze nie powrócił ;)

Najpierw serdecznie pozdrawiam i ślę cudowną uzdrawiającą energię dla wszystkich chorych ... kosmostrada, mirunia, ,

acherontia-styx...

kosmostrado, czyli jednak chorowanie w domku? Cóż za perfumki tak ucieszyły Twe oko / na razie :D/?

paramparam, powodzenia w krainie moich niespełnionych marzeń!! Chyba niedługo wracasz, warto więc wykorzystać ten czas, w miarę możliwości, by wspomnienia, wrażenia pozostały na zawsze w pamięci :lol:

Holik, naprawdę interesujący avek :D

Sylwia234, widzę, że niedawno zawitałaś na forum...dobrze trafiłaś...tutaj wszyscy mamy różnego typu trudności. na pewno zrozumiemy Cię i jak się uda, wesprzemy, pocieszymy, przytulimy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, Metoda drobnych kroczków niby najlepsza. ;)

Faktycznie czasami ciężko mi przychodzi zdradzać nazwy moich perfum... :bezradny:

To już drugie oko. A że więcej nie mam, na tym powinno się zakończyć. ;)

Jak u lekarza, owocna wizyta?

paramparam, Entuzjastycznie macham! :smile:

Właśnie myślałam o Tobie, czy dojechałaś, a Ty już zdążyłaś dzionek na uczelni pozamiatać. :D

Dziękuję, że pytasz. :uklon: Mam w razie co ogarnięte, gdzie iść po pomoc na oczka, ale ogólna zapisała mi antybiol do żarcia i powiedziała, żeby poczekać na jego działanie.

Oj to się cieszę, że nowy lek ładnie wchodzi i widzisz już jego efekt. :yeah:

Wpadasz jeszcze do Polski, czy ciurkiem już we Francji?

mirunia - Odezwij się, jak przetrwałaś pochorobowy dzień w pracy?

Zrobiłam fajny obiad ( jakoś tak odruchowo organizm chce dobre domowe jedzonko w chorobie), byłam u lekarza i już się umęczyłam się. :roll: Teraz herbata i dalej chorutkuję. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed,

Napraw tego lapka i częściej zaglądaj bo nie ma z kim w nocy pisać, ale jeszcze bardziej się ucieszę jak będziesz pisać tylko w dzień a w nocy grzecznie lulać :zzz:

Ja muszę lecieć (teraz zważywszy na awek pasuje mi to "lecieć" ;) ) obowiązki wzywają

Bawcie się dobrze :papa:

Kosmo

aaaa, już rozumiem.

lekarz zalecił zwiększyć dawkę leku, więc jeszcze większa sedacja mnie czeka, ale będzie dobrze, przyda mi się na sen.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Holik, właściwie to urządzenie działa bez zarzutu, ale jest problem z uszkodzoną obudową-klapą i zawiasem. Na szczęście to zaprzyjaźniony punkt napraw, więc nie mam obaw. Muszę czekać cierpliwie.

Problemy ze snem pojawiają się i znikają...już nie stresuję się tym, przyjmuję z pokorą...

W nowy rok weszłam łagodnie, bez zmian. Miałam gości, zajmowałam się Wnukami :)-byliśmy w teatrze :lol: ,byłam też u lekarza I kontaktu :) ... i tak mijają dni babci-rencistce :roll: Oczywiście różnych drobnych przyjemności mi nie brakuje...

Czekam na otwarcie kawiarni, która od 2 miesięcy ogłasza, że "otwarcie wkrótce", ale coś się przedłuża.

Spotkałam się też ze Znajomą, która aktualnie mieszka w Islandii.

Jest Ona przykładem kobiety, która wzięła sprawy w swoje ręce, a właściwie swoje życie i wreszcie żyje wg. własnych zasad, jest spokojna, szczęśliwa. To bardzo optymistyczne. Od początku Jej kibicowałam, rozmawiałyśmy na fb często, wspierałyśmy sie.

Jej szczęście sprawia mi ogromną radość :yeah:

Odkryłam fajną włoską markę kosmetyków z arganem-do kąpieli i ciała-przynoszą ulgę mojej umęczonej skórze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, No to spokojne, ale przyjemne wejście w nowy rok. Tak jak lubisz. I niech tak sobie ten roczek delikatnie Cię rozpieszcza.

A nie masz w najbliższym czasie jakiejś okazji, żeby chłopaki zrzutkę zrobiły na nowego lapka? Wszak to przedmiot pierwszej potrzeby. :smile:

Holik, Byle byś nam do ciepłych krajów nie odleciał. :D

Może nareszcie pośpisz po tych lekach... To kto zorganizuje imprezę karnawałową? ;)

Buszuję i buszuję w tym necie... Oczu nie trzeba tak wysilać, jak przy czytaniu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to właśnie nowy, ponadroczny, podarowany laptop, jeszcze na gwarancji ;)

Buszuję i buszuję w tym necie... Oczu nie trzeba tak wysilać, jak przy czytaniu.
, to prawda, czytanie książek, prasy, bardziej męczy wzrok.

Sylwia234, jest szansa na zmianę, polepszenie...?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zajmuję się dzisiaj serwerem z nudów :P Stawiam Debiana, będzie pod serwer minecrafta jak wyjdą światłowody.

I chyba zrobię czytnik temperatury na raspberry pi.

Byłem w Biedronce, kupiłem sobie Pepsi, bo nie miałem nic do picia a jak się nie wysypiam to źle się czuję i muszę coś pić.

Doszedłem też do grupy schizofreników na fejsbuku, ale z fałszywego/fikcyjnego konta, ponieważ chciałem zobaczyć, co ludzie piszą. Nie jest tak źle jak myślałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, zasmarkana moja dola, ledwo na oczy widzę... Rozhuśtało się katarzysko na całego, dzisiaj chyba apogeum.

A mi się znów chce spać, to prócz tego nic nie czuję :| Ehh, nie wiem czy mi nie zmienią diagnozy na jakiś zespół deficytowy, chyba że to wina leków.

kosmostrada, to właśnie nowy, ponadroczny, podarowany laptop, jeszcze na gwarancji

Mówi się że komputery mocno się zmieniają, a od 2-4 lat był zastój na rynku procesorów mobilnych i też desktopowych, ostatnio wszystko ruszyło z kopa, ale tak to królowały 4 rdzeniowce, a ostatnio np. normą jest 6.

Buszuję i buszuję w tym necie... Oczu nie trzeba tak wysilać, jak przy czytaniu.

W internecie można znaleźć dużo różnych informacji, więc nic dziwnego :P

Ale co mam wyprostować? Wy byscie wycofali o pobicie?

Trzymaj się!

Ehh, miłego wieczoru. W środę mam psychiatrę, całe szczęście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi