Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada,

Oj tam wrak, jeszcze trochę życia w Tobie jest.

Tyle co grzyba na podmokłym suficie ;)

misty-eyed,

Dobrej nocy :)

Słuchajcie, jeśli ktoś ma problemy ze snem to polecam melatoninę, oczywiście po uprzedniej konsultacji z lekarzem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś zasnąć nie mogę, nie oznacza to, że mam objawy choroby. Lekkie parastezje w czole, to fakt. Chyba posiedzę do 4 i pójdę, chociaż nie mam co robić, a kolega z którym grałem po nocach nie odpisuje :|

Mogłem nie spać 2h od 20 do 22, no ale. Nudno strasznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj spamowo!

Wstałem, i czuję się otępiało... Mam bardzo nadzieję że schizofrenia u mnie skończy się pozytywnie, ja wiem że do końca nigdy nie będę normalny, ale nie chcę totalnie się zmienić w tą "gorszą" stronę.

Może po prostu musi to przejść... Wikipedia opisuje, że u niektórych przypadków epizod kończy się ograniczeniem działalności zawodowej i kontaktów międzyludzkich, ale sam nie wiem. Na razie właśnie się tak czuję.

No i zaczynam się nudzić, to też.

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Zalegam powalona przypadłością damską, ale co by czas pożytecznie spędzić, uczę się na następne zajęcia z włoskiego.

Mam za zadanie wkuć wymowę i wybrać tekst po włosku i poprawnie go przeczytać ( może być bez zrozumienia :smile: ).Wybrałam sobie na chybił trafił jakiś felieton z włoskiej gazety. O żesz, już mnie rozbolała głowa i język mi się zaplątał... :time:

A tak przygotowałam sobie na jesienne pocieszenie rodzynki w czekoladzie i zaraz zrobię sobie dobrą sezonową herbatkę.

Carica Milica, Ale Afobam? :shock: Przecież to benzo...

Reghum, Codziennie będziesz wstawał otępiały, jak nic nie będziesz robił. :roll:

Miłego wieczoru!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Pamiętam, że brałaś i martwię się, że nowe jest w menu. :bezradny: No ale ja się bardzo bojam benzo.

Zawsze chciałam się nauczyć tego języka, przyszedł czas ( jeśli oczywiście mózg pozwoli). Dobrze się czuję we Włoszech, jak już będę umiała więcej niż zamówić kawę, czy kupić sera, to będzie dopiero frajda. :105:

Jedno z bardziej skomplikowanych zdań, jakie wypowiedziałam po włosku po głębokim kopaniu w mózgu, było do kierowcy autobusu dowożącego do miasteczka - przepraszam, gdzie jest przystanek powrotny na parking. Pan założył chyba, że językiem władam, więc odpowiedział mi wyczerpująco i mówiąc bardzo szybko... zrozumiałam tylko dzięki bardzo obrazowej włoskiej gestykulacji. :D

No i przebój w Pizie (dawno temu, gdy nie było tylu drogowskazów), nie uwierzycie - przepraszam, gdzie jest wieża. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witujcie!

Matko boska, położyłem się o 2 spać i wstałem po 13, tak długiego snu dawno nie miałem, i boli mnie głowa... Ała.

Najgorsze że nie jestem w stanie kontrolować potrzeby snu i mój całodobowy rytm zwykle jest rozpieprzony na różne godziny zależnie od dnia.

Miłego dnia :P!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi