Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lord Kapucyn, Strzelają więc korki od Piccolo! ;) Twoje zdrowie!

Lilith, Ale tak nie można bez uprzedzenia wpuszczać Lorda na pokład - by się przygotowało jakieś transparenty, program artystyczny itp. :smile:

Monster6, Czemu zmieniłeś posta, dobre to było z tym lekarzem... :D ( czy mi się przywidziało?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Czasami trzeba poświętować! ;)

Monster6, No popacz, nowy objaw do leczenia...

Jaki jest czasownik do Moda? Modzić? Modziać? Moderacić? ;) No w każdym razie Lord Kapucyn, To modziaj nam łaskawie! :smile:

Aż mnie gardło rozbolało od tych okrzyków :smile: , idę sobie zrobić zdrowotną herbatkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jesteśmy z jednej gliny, bo ja też jestem cudowną osobą po alkoholu. ;) Aż dziw, że nie chodzę całe życie na rauszu.

Bywa jeszcze w piciu aspekt taki - śmieszny u mężczyzn "mogę mieć każdą", smutny u kobiet "może mnie mieć każdy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, No wiem. :smile: Ale jakieś drobiazgi, wykradzione minuty, ot dla siebie.

WolfMan, Ostatnio przeglądałam słownik gwary śląskiej, no po prostu coś świetnego! Bardzo mi się spodobało powiedzonko- Tu mie szczyko, tam mie żgo, w żici mi lajerka gro. :D

Boszsz jak mi się chce spać. :roll: A za wcześnie, żeby się położyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paramparam, Jeszcze tylko dwa dni i odsapniesz. Nie dawaj się jesienności Kochana!

Popisz co porabiasz, bom bardzo ciekawa.

WolfMan, Zazdroszczę, żadnych gwar w rodzinie, może parę wschodnich naleciałości... :bezradny: Muszę uprawiać słowotwórstwo, żeby inakszy godać. :smile:

Idę się popluskać, w wannie raczej nie zasnę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi