Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, tak da sie funkcjonowac pomimo lęków to prawda ale lęk wolnopłynący jest nie do zniesienia. :hide: jeszcze jakbym miała napadowy w jakiś sytuacjach to co innego.

Dzisiaj sie obudziłam w trochę lepszym stanie. Świat wydaje się bliższy. Wlaśnie jadę do pracy. Zasnęłam jakoś po pół godzinie, jakas godzine po wzieciu trittico wiec chyba działa.

Wiatr tak chulał u nas w nocy że masakra. Dzisiaj piękny dzień i w miarę ciepło. A ja 12h w pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

To ja też zdam relację pogodową. :smile: U mnie tak jak wczoraj - wiatr, chłodno, rano słońce, teraz deszczowe chmury. Ale parasol mam, więc luz.

Znów nie pospałam, więc znów poranne długie dotlenienie z futrzakiem.

Ciągnie mi się w ogóle ten dzień, jak mozarella... :bezradny: Już myślałam, że do domu śmigam, a tu jeszcze godzina została.

Dziś zrobię tylko dobry obiadek, a potem planuję leżeć plackiem.

Klaudia Kate, Ale jak pracujesz 12 godzin, to potem masz chyba jakieś dni całkiem wolne?

mirunia, Też uwielbiam chodzić po lesie za grzybkami. Myślałam wypuścić się w weekend, ale ma podobno lać.

Zazdraszczam takiego wyśmienitego jedzonka. Już pewnie odliczasz czas do wyjścia do domu. :smile:

Purpurowy, :papa: Co słychać?

Ḍryāgan, Mówisz obsługa ksero? zawsze coś... ;) To życzę rozkręcenia się w pracy. a może dzięki temu powrotowi będzie lepiej?

Miłego czwartku ( niedługo weekend!) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Zaraz spadamy! :D U mnie słoneczko wychyliło się, może uda się kolejną porcję fotonów zgarnąć.

Tak, dziś atrakcje kocykowe, bo jutro jestem z koleżanką umówiona. Tak z rozpędu, bo w sumie to podzióbałabym w domu.

Klaudia Kate, Ano mam ostatnio liche i krótkie noce. W sumie przyzwyczajam się do tryby zombie. Odeśpię zimą. ;)

Czasami są dni, kiedy nie mając pracy, pewnie nie wstałabym z wyra. A tak trzeba i potem jakoś idzie.

Ḍryāgan, nie pierwszy raz wracasz do roboty z zakisielowanym mózgiem, rozkręci się, zobaczysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wykąpana i zapiżamowana pod kołderką. :smile:

Popijam herbatkę pt. Spokojna noc. Nie żebym się kładła spać. Już kiedyś taką porażkę zaliczyłam, obudziłam się o pierwszej w nocy... Tak że do dwunastej trzeba wytrzymać.

Paczę jak zwykle przy zmianie sezonu, co tam w modzie piszczy. Jak kiedyś pisałam, nie żebym się stosowała, ale lubię wiedzieć. :smile: Jakoś nic mnie nie powaliło z ciuchów w pewnej znanej sieciówce, ale buty... oj jest parę modeli, co efekt chciejstwa mi uruchamiają... :105:

A tak w ogóle to zachciało mi się spodni cygaretek.

Jakoś trzymałam się cały dzień, ale chyba wyczerpałam baterie, bo źle się czuję na wieczór. Aż mam gula w gardle. :roll: Ogłaszam wieczorną lichość. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, A widzisz, to proces aktualizacji garderoby u Ciebie już w toku. :smile: Ja chyba zbyt licha jestem, by do tematu podejść z entuzjazmem, tylko te spodnie za mną chodzą.

A w ogóle to już mam taki nieogar, że jednych botków znaleźć nie mogę... :shock: Paczę w szafę, paczę i jakoś się nie materializują... Żebym chociaż miała sryliard par...

nieboszczyk, :shock: Ale chyba nie wiemy, o co chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi