Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry...

Byłam zajęta przez kilka dni, a zawroty głowy nie dawały mi spokoju, jakoś minęły jednak, przeżyłam..

Ale dzisiaj, podobnie jak kosmostrada, nie wiem, co robię, jak robię, sprawdzam, poprawiam. Czy to psychiczna słabość, czy fizyczna, a może "komplecik" po po prostu, już sama nie wiem...

Jestem w złym nastroju ogólnie. Jest duszno, aż wychodzić z domu się nie chce ;) Poczekam do wieczora ze spacerem.

Dobrego tygodnia życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Nowy biznes ojca Rydzyka.

Coś dla ducha, coś dla ciała. O. Rydzyk postanowił kompleksowo zadbać o potrzeby wiernych.

Redemptorysta, przy wybudowanej przez siebie świątyni, właśnie otworzył kawiarnię.

http://dzikikraj.interia.pl/news-se-nowy-biznes-ojca-rydzyka,nId,2407419

Ma łeb do biznesu :mrgreen:

Za czyją kasę ten biznes robi? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

W pracy miałam chłodno, ale jak wyszłam na dwór buchnął gorunc na me zmarznięte gołe ręce. W drodze do sklepu wygrzałam sobie plecy i ramiona... oj cieplutko dzisiaj.

Zjadłam michę pomidorowej z makaronem (pyszna, na wczorajszym rosole) i najchętniej bachnęłabym się zdrzemnąć... taka mnie senność ogarnęła. I chyba tak zrobię.

kosmostrada, często w pracy mam taki stan, że muszę sprawdzać w te i z powrotem. Dzisiaj nawet sprawnie poszło i znalazłam też chwilę, by zaszczepić młode odnóżki aloesu, a stare łyse łodygi wywalić. Pobawiłam się z chęcią w ogrodnika, by poruszać się trochę i odejść od biurka. :D

misty-eyed, dobrze, że opuściły Cię już te zawroty, bo to jest bardzo niekomfortowy stan. :bezradny:

A takie "kompleciki" też zaliczam prawie codziennie... no cóż, chyba już z nami zostaną, z racji SKS-u. :D Oby dawały we znaki jak najrzadziej.

tosia_j, JERZY62, helloł!

Dobrego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Nowy biznes ojca Rydzyka.

Coś dla ducha, coś dla ciała. O. Rydzyk postanowił kompleksowo zadbać o potrzeby wiernych.

Redemptorysta, przy wybudowanej przez siebie świątyni, właśnie otworzył kawiarnię.

http://dzikikraj.interia.pl/news-se-nowy-biznes-ojca-rydzyka,nId,2407419

Ma łeb do biznesu :mrgreen:

Za czyją kasę ten biznes robi? :roll:

A ja,nie chciałem iść na księdza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest Nieboszczyk!!! :great::D Wstrząśnięty, ale nie zmieszany... ;) Gratulacje!

Och Dziewczyny drogie, mam nadzieję, że jakoś uda nam się wrócić do rzeczywistości i kumacja nam wróci.

cyklopka, :great: Ponurzaj się w radości... :smile:

Jakoś okrutnie mnie dziś suszy... U psa jest to podejrzany objaw, nie wiem jak u człowieków. ;)

Czy trafię w tym roku na pyszne truskawki? :evil: Bo jakoś mi się jeszcze nie udało. Czas zawinąć kiecę i udać się na rynek. Chyba mam plan na piątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w tym roku truskawka nie najlepsza w smaku, więc poszukiwania możesz mieć niestety mocno utrudnione, ale w cieście są Ok!

nieboszczyk, wprowadzisz mnie w istotę własnego przeżycia? szybowce, paralotnia, skoki, coś innego? bo jakoś nie chce mi się wertować tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, wprowadzisz mnie w istotę własnego przeżycia? szybowce, paralotnia, skoki, coś innego? bo jakoś nie chce mi się wertować tematu.

nie lubisz sportów ekstremalnych?to załóż kask i dalej uprawiaj perwersyjny seks.odpowiednikiem spirali może bedzie pozycja 126.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Wiejski filozof, trzeba było iść za Księdza :smile: sam takie pomysły miałem. Może masz ochotę zostać Franciszkaninem, albo Dominikaninem ? :smile:

Tak samo nad tym myślałem. Jeszcze kilka lat temu chciałem ( czasami nachodzą znowu te mysli ) iść do KKK, albo zostać skromnym Kapłanem w jakiejś przytulnej Wiosce.

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Dzisiaj upalnie, więc dla mnie nie najlepiej, ale poradzę sobie, prawda? Poradzę?

Już po kawie, z przyjemnością wróciłam do tego nałogu :D , bo towar mam I jakości :D

Przed chwilą odebrałam świeżą dostawę :yeah:

Polecam zamiast cukru miód, to jest naprawdę świetny zamiennik...

Przyjemnego wtorku życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi