Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, weź sobie do pracy dyżurną kamizelę lub ciepły sweter, chustę i miej to na wypadek mrozu w robocie. :D

Też nie rozumiem tych zimnych wiatrów w centrach handlowych, latem to co innego. A w biurze sobie podkręć nieco na 22st. ;):mhm:

JERZY62, tzn., że zaczyna działać i oby było coraz lepiej, może trafiono w dobry lek dla Ciebie. Inne życie, jak nastrój idzie w górę. Wszystko wokół robi się ciekawsze, łatwiejsze i ładniejsze. :great:

Po obiedzie posprzątałam i zrobiłam sobie paznokcie na indyjski róż... suszę i piszę jednym palcem. :mrgreen:

U mnie też już pochmurno, łypnie czasem na 1 minutkę. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Zaglądam, czytam, wiem co się u Was dzieje...

Nie pisałam, bo nie mam na to siły i cierpliwości.

To skutek nieprzespanych nocy, zakłócanych kaszlem dziwnym, suchym, głębokim.

Od dzisiaj mam inhalator, jeszcze dzień obserwacji i być może znowu zakończy się to wizytą u lekarza, czego chciałabym uniknąć.

Nie będę opisywać Wam stanu mojego ducha i w ogóle ogólnego nastroju. Jest słabo.

A tak odnośnie indyjskich barw, to są to moje ulubione kolory, nasycone intensywnie, troszkę inne niż europejskie. W ogóle Azja jest barwnym mistrzem :D Nie mają sobie równych...

Pozdrawiam serdecznie :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Róż indyjski ma wiele odcieni. Moje paznokcie na 2 zdjęciach wyszły zupełnie w różnych odcieniach, w zależności od światła.

Ale fakt, kolor piękny i najbardziej chyba podobny do cegły; czerwień +brąz + łagodny róż.

Tutaj na palecie to J4 :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, witam i zdrówka życzę ;)

Dzięki bogu że jak paznokci nie maluje a jak bym malował to chyba wybrał bym inny kolor niż indyski róż :smile:

mirunia, :brawo:

Edytowane przez Gość

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, witaj Tosiu :D Rozumiem, że zatroskałaś się o mnie... ;) Dobra Tosia :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, ja też nie maluję, ale róż indyjski bardzo mi się podoba... :!:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :mrgreen: aż tak bardzo Cię drapnęłam?

Nie lubię określenia pazury, ludzie maja paznokcie. 8)

misty-eyed, zdrówka życzę i chyba warto by było osłuchać Cię, raczej pójdź do dr. :smile:

Ja tak kaszlałam głęboko przy tych zatokach i antybiol pomógł.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :mrgreen: pięknie mruczysz ... Dowiedziałam się ostatnio, że psy i koty lubią masowanie miejsca między łopatkami. Sprawdziłam u swojego koto-psa - prawda to!

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dziękuję, poobserwuję siebie jeszcze dzień :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi