Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, nie ma żartów, trzeba koniecznie iść do lekarza i zrobić pakiet badań. To nie jest normalny taki spadek wagi.

Obiecujesz?

no wiec nie jest tak ze wracasz do swojej wagi :(

zrob wyniki, moze masz np cukrzyce :(

Ok, to się zgłoszę i zrobię badania. Obiecuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Pozdrawiam wszystkich świętujących, wypoczywających :!:

Ja nadal choruję. przez 2 dni jakby wszystko działo się obok mnie. Podwyższona lekko gorączka, bóle, senność, poty, itd... Niby nic wielkiego, ale samopoczucie straszne :hide:

Dzisiaj nawet nastawienie rosołu jest dla mnie problemem. Do dzisiaj Mąż mnie wspierał, pomagał mi, zastępował, gdzie się tylko dało, ale i On aktualnie został pokonany przez choróbsko.

Zaopatrzona w naturalne środki lecznicze i trochę silniejsze apteczne, leczę się, nie tracę nadziei na poprawę :mhm:

Za oknem piękne słońce... Nawet ucieszyłam się dzisiaj, bo zrobiło się przyjemnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Wszystkim!

Byłam dziś w pracy, ale jakoś tak bez problemu potuptałam z wizją jutrzejszego wolnego.

Chłodek cały czas i nadal słonecznie. Jakoś mnie jednak muli i buja, może idzie zmiana pogody?

Najchętniej bym się położyła, bo troszku mnie mdli i łeb boli mimo procha, ale jednak szkoda dnia. Mykniemy więc do Ikei i marketu budowlanego, bo mamy parę rzeczy do oblookania. Wracając biblioteka, bo wszystko już wyczytałam.

nieboszczyk, Żyjesz? ;)

mirunia, Jak dziś humorek? Korzystasz z wolnego?

misty-eyed, U Ciebie widzę ostatnio - kopiuj, wklej... :bezradny: Mogę nieustająco więc życzyć powrotu do formy.

Cognac, :papa: Co u Ciebie? Dawno Cię nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hejka :D , dziękuję... i tak już będzie... ;) Mimo to, nie tracę nadziei na w miarę przyjemne życie :D Poczuję się lepiej, o złym zapomnę :yeah:

Wczoraj zamówiłam książki, myślałam, że dam radę odebrać...niestety...

Owocnego oblookowywania Ci życzę :mrgreen: Lubię łazić po Ikei, ale te 3 centra są bardzo daleko ode mnie. Trzeba dojeżdżać 2 autobusami, co najmniej. Niedługo, podobno, mają otworzyć następną, do której dojazd mam bardzo prosty - wstępna lokalizacja zaplanowana... Poza tym, słyszałam, że w najbliższym czasie ma ruszyć ikea.pl :D

Możliwe, że zawrotami reagujesz na zbliżającą się zmianę pogody, też mi się to zdarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, mirunia, Oj Dziewczyny, dobrą energię mi posłałyście, a i tak koopa. Ledwo w Ikei wyrobiłam, musieliśmy wracać do domku, nawet o bibliotekę nie zahaczyłam. :why: Tak mi słabo, mdli, łeb boli... Mam podejrzenia, że jest to wina hormonów. Nie jest to stricte lękowe.

misty-eyed, Jeśli chodzi o sklepy wnętrzarskie to internetowe mnie nie kręcą, cała idea dla mnie to pójść, pooglądać, podotykać. Jak mówi Mirunia tak dla oczu i dla duszy. :smile: Ale wiem, że Ty lubisz buszować po necie, więc faktycznie ikea.pl to gratka. :smile:

Również mam daleko, ale ja autkiem, to się da wyprawić.

Też nie odebrałaś książek... :( Ja na całe szczęście mam coś skitrane na czarną godzinę zakupione na taniej książce.

mirunia, Aktywnie spędziłam te dni, mimo słabowitości, a widzisz dziś mnie powaliło. :(

To jutrzejszy dzień miło Ci się zapowiada. :great: Czekam na pełną relację. :D

Lusesita Dolores, Nie wiem co dodałaś do tej sałatki. Ja w zasadzie jak mieszam składniki, to staram się zjeść najpóźniej następnego dnia. Ale np. taka tradycyjna sałatka warzywna z gotowanych warzyw może stać spokojnie dwa dni w lodówie ( oczywiście przygotowana bez dodatku cebuli).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, dziękuję Dziewczynki!

Musiałam wyjść do apteki, dokupiłam różności leczniczych, łącznie z zestawem witamin.

Wzięłam m.in. syrop prawoślazowy, zawsze bardzo skuteczny, mimo, że on nie specjalnie nadaje się dla diabetyków, trudno...

kosmostrada, w Ikei online mogę być o każdej porze nocy i dnia :mrgreen: Obejrzeć, po co mam się wybrać osobiście. Tym bardziej, że są to dość duże powierzchnie do przejścia, a gdy kłębią się tłumy, przyjemne to nie jest dla mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj, to przykre, że Cię tak po południu dopadły te objawy i nie skorzystałaś zbytnio z frajdy w Ikei.

Być może, że to hormony dają Ci tak popalić, ale żeby aż tak mocno? Niezła bujanka organizmu... bidulko. :-|

Myślę, że te huśtawki pogodowe też mają wpływ, znowu opady się zbliżają, wiatry... więc i meteopata to odczuwa.

Cieszę się, że chociaż te ostatnie dni wolne miałaś lepsze i spędziłaś efektywnie i aktywnie.

misty-eyed, syrop prawoślazowy bardzo lubię, łagodzi kaszel, gardło - fakt słodki bardzo. A próbowałaś emskie?

A propos książek. Mam już odebraną książkę ze sklepu online, polecam:

https://www.google.pl/search?q=jaglany+detoks+ksi%C4%85%C5%BCka&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjk2qen-dHTAhXDjywKHfnlBiQQ_AUICygC&biw=1366&bih=657#imgdii=vXwg4YYWw2rZ4M:&imgrc=DKxn4z1lAM9X5M:

[videoyoutube=rBea8sVdDgE][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj spędziłem najlepszy dzień od tygodnia. Był u mnie kolega z którym poszedłem do Łazienek. Ładnie tam, wiosennie, zieleń, kwiaty. woda, ładne trawniki. Umiarkowany tłum. Przeszliśmy się tam i spowrotem. Przez te kilka dni wolnego zdałem sobie sprawę w jakim kieraciku żyję w normalnym trybie. Ale już mi wystarczy tego wolnego. Chciałbym zająć się pracą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi