Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry, plx.

Marcin2013 przesyła pozdrowienia. ;)

dzięki, pozdrów go, co u niego, daje sobie jakoś rade?

Zapytałem go co u niego, ale na razie nie odpisuje. Jak odpisze to dam znać. ;)

spoko.

kosmostrada, myśle że obie zmieścicie sie na rynku ;)

wiejskifilozof, dzieje sie :great: pewnie na żylecie siedziałeś? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Mirunia a te boisko i lodowisko gdzie się znajduje ;) dobry wybór na spacer :D

Cyklopka to chyba się za bardzo nie nudzisz, jak masz taką konsolę w rączkach :D;)

Tosia_J jak masz siły i chęci, cierpliwości to się Ucz :D;)

Neon kurcze na co Ci takie drogie buty :?::mrgreen:

Halucynka Oi tam Bezbożnica, że do Kościoła nie chodzisz :?::P

Wieslawpas to fajna sprawa z taką książką :D , ale czy pieniądze Ci większej krzywdy nie zrobią :?:

Potwór który jest trzymany, przez tych dwóch gości to jest jak się nie mylę Sum :twisted::lol: Wielki :!:

Neon no tak i jeszcze powiedział, że ma takie a nie inne poglądy :P

Wiejski filozof no jasne, ze na meczu jest pięknie :mrgreen: może nie koniecznie na Łazienkowskiej :mrgreen::lol::D ale jest pięknie :D

Co by nie powiedzieć o Żylecie, to mają rozmach skur... :mrgreen: Obiektywnie to czołówka w dopingowaniu.

Ruch Chorzów ma za to obiektywnie, najlepszy doping na wyjeździe :D

Jasny gwint, ale miałem mega zakręconą Niedzielę hahahaha :mrgreen::lol::D

Potem Wam opowiem hahahaha.

Miłego dnia Forumowicze i Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następna osoba, która powie, że jestem za delikatna do jakiejś pracy, dostaje w ryj. Szkoda że przez telefon się nie da.

Kurwa, znacie jakiś ośrodek pracy chronionej dla takich ciapajów jak ja, albo nie wiem, kurwa, rentę za "delikatność" mi załatwcie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Spamoludki!

Ciepło u mnie, jak tak dalej pójdzie to puchówka trafi w głębiny szafy. Miło będzie wrzucić płaszcz, czy kurtałkę.

Jakoś dzień mija, choć było ciężko przedpołudniem. Miałam telepawkę. Jednak zadzwoniłam do koleżanki i gadałyśmy godzinę :shock: , potem przed samą pracą poszłam jeszcze na spacer z psem i jakoś do roboty się ogarnęłam.

Po pracy lecę do biblioteki, bo wyczaiłam, że jest na półce fajna książka, a jutro podjadę do drugiej, dostałam maila, że jest do odebrania zamówienie.

Okazało się, że znów są dostępne te olejki na które się czaiłam z mega chciejstwem, to kliknęłam i takie to właśnie mam dziś proste przyjemności.

Zjadłam zakupiony wczoraj pudding jaglany z truskawkami, dopiero teraz udało mi się coś do brzucha wrzucić. Nadal głodnam. :bezradny:

Miłego nowego tygodnia!

cyklopka, ojoj ktoś tu się wkurzył... No sama nie wiem, czy nie lepsza opinia delikatnej, niż baby ze stali, która nawet wory z węglem może nosić, czy przenosić zwłoki... :roll: Ale domyślam się, jaka jesteś zezłoszczona. Głaskam!

mirunia - Gdzie jesteś?

halucynka, mundre dziecko. :smile:

BratKat, Przy sportowych butach za komfort, "ładność" a przede wszystkim trwałość trzeba zapłacić. :bezradny:

neon, jakoś się z halucynką tym wróżkowaniem podzielimy. Z resztą z reguły było ich kilka. ;)

wiejskifilozof, oj dzieje się u ciebie, dzieje... Super!

Purpurowy, wypadanie włosów plus chudość... oj nie podoba mi się to. :roll: Zrób sobie badania. Ale może to być tylko kwestia złego odżywiania, albo zaburzeń hormonalnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak Mirunia dziś poczułam TO w powietrzu. Wiosnaaaaa! Szłam w rozpiętej kurtce, z gołą głową i jeszcze jasno było, jak wylazłam z pracy. Potem przeleciał nade mną klucz ptaków, chyba żurawie. :105: Och jak mi się zrobiło wzruszeniowo, taka zwierzęca wdzięczność - przeżyłam do kolejnej wiosny! :yeah:

Książka pożyczona, mydło w rossku kupione, pies wysikany, brzuch pełny, laba z herbatką!

mirunia, No i jakoś nam dzionek minął Kochana, mimo tego falstartu... ;)

Tak, tak , będziemy takie wróżkowate, czynić dobro w pięknych zwiewnych sukienkach i rozsypywać złoty pyłek za sobą i machać różdżkami uśmiechając się promiennie ..... zaraz się chyba tęczą porzygam... :lol: No w każdym razie będziemy boskie! :D

Butki akurat na dobry humor na wiosnę! Super!

tosia_j, czarownico też jestem, taki Dr Jekyll i Mr Hyde... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Ja walczę z bólem gardła, ale na spacerze byłam :D 12oC to naprawdę dużo. Wybrałam się dzisiaj na spacer po moje ulubione pieczywo, było przyjemnie, ja jednak, czapki nie zdjęłam i szłam zapięta maksymalnie. Boję się tego pierwszego ciepła...

Kupiłam w Biedronce krem nawilżający Garnier z matującym łopianem. Jest naprawdę dobry, chyba za zł 9,99. Truskawki nadal pyszne-polecam!

Purpurowy, dawno nie jeździłeś chyba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi