Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, awatar ładny, bardzo subtelny... ale teraz będziesz nas podglądać. :mhm:

Jedno spojrzenie i spokój na Spamowej.

Bawiłam się w belfra 2 lata w LO. :mhm:

O, Tosia znalazła! Ale to spojrzenie bardziej ostre...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nom depresja związana z porażkami w życiu osobistym przeszła, jakieś błędy w relacjach z ogółem ludzkim wskazano, ale takiego zdrowego zapału do życia jeszcze brak. Tylko jak to terapeutce grzecznie powiedzieć przez telefon i nie skłamać :mhm:

Purpurowy, Wietnam?

misty-eyed, witaj

cyklopka i ja tez oswiata

Ale pani pedagog stwierdziła, że ze mną same kłopoty #łobuz4life

o....wychodzi na to

ze kontakt z oswiata

powoduje zmiany psychiczne

Ryzyko zawodowe: nerwica i psychoza.

Nie dostałam tylko dlatego, że miałam już wcześniej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Forumowicze :)

Purpurowy na pw mi napisz co to za kawałek z klimatu RAC :D słucham RAC przeważnie Polski, ale i zagraniczny też.

Szacuneczek Nauczycielom, gdyby nie oni byłbym jeszcze głupszy niż jestem :twisted::mrgreen:

Większość Nauczycieli mnie wkurzało, ale wiem że to dla mojego dobra.

Tak, racja ta oświata wymęcza bardziej, niż te Gimbusy :twisted:

Neon, jest WueFista :D obstawiam :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, już nie przemykam, mam to za sobą. Za to mam problem z szukaniem książek na półkach, bo oczy, bo kręgosłup. W związku z tym, często zamawiam pozycje, które mnie interesują.

Wróciłam ze spaceru, jest dużo zimniej niż wczesnym popołudniem. Wiatr ostry, przenikliwy, niefajny. Ale wieczorny spacer dla zdrowia zaliczony :yeah:

mirunia, mam tak słaby wzrok, że nawet nie dojrzę co się dzieje na Spamowej :D , poza tym należę do tych tolerancyjnych osób :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, A to widzisz każdy jest inny. U mnie się okazało, jak zaczęłam pewne rzeczy zmieniać, że pojawiły się "ciekawostki" w mojej osobie, o których nie wiedziałam na terapii, tudziez się nie ujawniły, już nie mówiąc o tym co się pojawiło na kolejnych etapach, w związku z samym "rozwojem". Np. dylematy związane z pytaniem - czy właściwie oceniam rzeczywistość?

No ale ja jestem typ rozkminiający - jak będę drążyć temat kawy, tak będę drążyć temat samorozwoju. :smile:

cyklopka, To czego brak, to może jeszcze samo "pyknie" w głowie. Znam osoby, którym się pootwierały klapki i wcale niekoniecznie pod wpływem jakiegoś wielkiego wydarzenia.

Dlaczego przez telefon ta rozmowa, a nie w cztery oczy?

neon, A to ciekawe masz podejście do biblioteki... Ja zawsze lubiłam ( to dotykanie książek i gubienie się wśród regałów... ;) ), a teraz uwielbiam, gdy biblioteki nie są tylko miejscem z regałami z książkami i nabzdyczoną panią bibliotekarką . To bardziej teraz ta cicha klubo-kawiarnia. ;) Tworzy się pewna wspólnota, ale bezpieczna, bo nie musisz z nikim rozmawiać, a jesteś wśród ludzi. Naturalne jest tez przyjście samemu. A jak chcesz porozmawiać, to idziesz na spotkania, zajęcia, wystawy. Uważam genialne na randki z samym sobą.

W mojej ulubionej bibliotece możesz się nawet położyć na leżaku ze słuchawkami, w innej są miejsca, tak zaaranżowane, że czujesz się jak w knajpce, siadasz sobie wygodnie z kawką.

Gdybyśmy wszyscy pracowali w szkole, to kto czego by uczył?

BratKat, obstawia, że neon Wf-u, ja obstawiam, że etyki. ;) Mirunia - polskiego, Cyklopka - plastyki, Misty-eyed daję na pedagoga szkolnego, Tosia - religia, purpurowy -WOS, szaleństwem podszyte - oczywiście historia ... Wychowanie do życia w rodzinie Wiejski Filozof. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jeśli chodzi o samorozwój, to poświęciłam i poświęcam temu sporo czasu, dużo czytałam i czytam zresztą, pracują nad sobą nieustannie. Jednak w moim przypadku problemem była przeszłość, dzieciństwo i udało mi się zgłębić ten problem na terapii, pracowałam nad tym długo, w domu również. Z pozytywnym efektem. Moja terapeutka podsumowała mnie, jako osobę, która teorię dot. postrzegania ludzi i życia ma opanowaną, pozostaje mi skuteczne wprowadzanie jej w życie :D , co też robię, bez przerwy pracuję nad tym.

kosmostrada, moim zdaniem, typy trafione!!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tosia_J właśnie myślałem, że Teolog albo jakiś ścisły przedmiot ;) Kosmostrada z ust mi wyjęłaś tę nazwę :D;)

Neon o twarzy PitBulla ( tak mi się kojarzy ) myślałem że jesteś WueFista :D

Mirunia z Polskiego, bo błędy poprawia każdego :P;)

Tak, akurat Wiejski filozof to urodzony Filozof :mrgreen:

Powiem tyle, że mi wiele osób gadało: Nie filozofuj :mrgreen::lol::D chyba jestem Filozofem :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego przez telefon ta rozmowa, a nie w cztery oczy?

Zawsze dogrywamy terminy przez telefon, czyli jak mogę przełożyć, to i odwołać. Po co dodatkowa sesja, żeby dopiero z tej mojej rezygnacji próbowała pociągnąć wątek...

mhrps, nasza wychowawczyni z I L.O. pod koniec roku szkolnego wybiegła ze szkoły i więcej nie wróciła. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi