Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, to jest życie właśnie - pasmo wzlotów i upadków, radości i depresji...

kosmostrada, ja mam takich znajomych, którzy potrafili wyciągnąć mnie z głębokiego smutku, nawet w najgorszym dla mnie okresie. Nie widujemy się za często, bo mieszkają poza W-wą. Są spotkania terapeutyczne niemal. Mam też innych, miejscowych,wydawało się, fajnych ludzi, przy których zaczynałam czuć się lepiej. Jednak w tym przypadku oszukałam się... Ale wspomnienia te wczesne, mam bardzo przyjemne.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja czekałam na równowagę, o której wspominasz, bardzo długo... Ale Tobie może udać się to wcześniej, nie załamuj się.

Wiesz co... mam wrażenie że chyba jedyną osobą z którą jestem w stanie dogadać się w 100% jest mój brat. Obaj siebie warci. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zadowolona, że trzech dostępnych kolorów stworzyłam własną kompozycję.

Wróciłam z baru, poznałam nowych ludzi, wypiłam kawusię i dwa piwa, liczę na poprawne ich zmetabolizowanie. Przypomniały mi się dawne czasy imprezowania, co wywołało nieznaczny lęk, ale mogłam zakończyć spotkanie i podyrdać do domu o sensownej porze. (Chyba ustalę zasadę 1 piwo normalne, a jeśli dwa, to tylko mieszanki z orenżadą).

Kolega mnie zmotywował do szukania pracy/zleceń w wydawnictwach, jestem zmotywowana. Boję się jedynie, że mi optymizm się wyczerpie i będzie buczenie pt. "Co ja zrobiłam ze swoim życiem". (Kac motywacyjny).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! ;)

Słoneczny, spacerowy dzień, a tu trzeba siedzieć w murach. Na razie kawka i Spamowa, robota już zaplanowana, tylko rozgrzeję klawiaturę po nocy. :D Boli mnie głowa, jak zwykle rano. :bezradny:

kosmostrada, jak tam po butli marchewki, nie było rewolucji nad ranem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Moi Drodzy!

U mnie dziś słoneczko, ale mrozisław wżerający się w kości, więc nawet z futrzakiem się specjalnie nie zapędziłam. Jak szłam do pracy, tom zdziwiona była, co mnie tak telepie, wszak okutana i cała w jakiś merynosach jestem, ale oops zapomniałam o rajtkach pod dżinsy. :P

Niedospana jestem...

Bardzo mi jakoś powoli ten czas w pracy leci, aż zdziwiłam się, jak zrobiłam przerwę, że to dopiero dwunasta. :roll:

Chętnie więc skorzystam z Waszej dawki energii. :smile:

Miłego wtorku!

mirunia, No więc o dziwo, żadnych sensacji nie było, karotenik wszedł gładko. :smile:

Też jakoś mnie łeb ćmi, nie wiem - brać procha, czy wytrzymać... Może po pracy uszczkniemy jeszcze trochę światła.

halucynka, Co robisz na obiadek? :105: Ja dziś jakoś w ogóle nie mam pomysłu, co upichcić.

Cześć Chłopaki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hartować się chciałaś bez rajtek? :shock::D

Koszulka i rajtki, to u mnie podstawa w zimie - od razu cieplutko zaraz po włożeniu z rana. ;)

A może placków ziemniaczanych nasmażysz + dodatki wedle uznania? Ja smażyłam tydzień temu na wczesną kolację, ale niedługo powtórzę. ;)

Mnie przestała głowa boleć bez procha, ale jest taka nie moja. :bezradny:

Teraz popijam kawkę z bezą... mniam, mniam :yeah:

Miłego dnia w pracy!... jeszcze 2 godz.- szybko zleci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli szukacie do waszego domu świetnej jakości oświetlenia to osobiście poleca mega promocje w sklepie internetowym xxx nawet do 25% zniżek na oświetlenie wszelkiego rodzaju !

to tak jakby w dziale z oświetleniem znaleźć leki psychotropowe..

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 napisał(a):

--- jakis Ty tajemniczy , gorzej niż odkopany Faraon .

Mów konkretnie , opierdoli-łeś zieleniak z kartofli , czy interes z marchewką nie wypalił

Chciałem stworzyć normalną przyjacielską relację z inną osobą. O to chodzi.

czasem nie wyjdzie , innym razem wyjdzie . Zycie niestety jest takie ,że więcej nie wychodzi niż wychodzi .Nasze plany nie zawsze ida po naszej myśli . Nie wiem Purpurowy co sie tam dokładnie u Ciebie powaliło , ale jedno wiedz ,że czas leci i w tym swoim locie LECZY RANY !

Trzymaj się . Dasz radę , bo co masz nie dać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, ja akurat muszę kupić lampy, ale te są drogie i staroświeckie... Zaraz ktoś wpadnie z reklamą oleju z manuka :lol:

Carica Milica, ja się męczę, żeby spamiętać nowych znajomych (nazwiska prawdziwe plus nicki z forum). Jak zdałam na studiach dwa egzaminy z historii, to ja nie wiem :shock: Chcą teraz wprowadzić maturę z historii, gdyby coś takiego było za moich czasów, to bym do dzisiaj matury nie miała :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi