Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, ja poprosze akustyka bo jestem sentymentalny i lubie ogniska.

Ueee... akurat akustyka nie mam. :(

Ale bym sobie sprawił, bo rzeczywiście jest dużo bardziej mobilny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Pierwszy raz odkąd jestem na forum zagłosowałem wyborach miss. Oddałem tylko jeden głos. W poprzednich latach trudno było mi wybrać kandydatkę która wyróżniała by się spośród pozostałych (wszystkie tak samo ładne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale tu chodzi o buzię i usmiech ;)

no tego nie kupie ;)

Purpurowy, i na akustyku ponoć trudniej sie gra. tzn łatwiej sie przesiąść z akustyka na lektryczną niż z elektryka na akustyka. ja oddałem 3 głosy, a jakbym miał wiecej głosów to i więcej ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nie mów hop i tak dalej ;) ale szampan już sie chłodzi hahaa :D nie bede udawał, miło jest być na czele peletonu, ale jabym z niego spadł to bym sie nie pogniewał ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Późno zajrzałam dzisiaj, bo spałam do południa. Organizm regeneruje się i potrzebuje snu :D najwyraźniej. Cieszy mnie to, bo dość długo miałam problem z bezsennością, a teraz, przy okazji zdrowienia, dochodzę do normy, być może?

Po 21 wybrałam się po zakupy, trochę dalej od domu niż zwykle, ale czułam się super. Nie odczuwałam lęków w ogóle, nie miałam zawrotów na przejściu dla pieszych. I jak tu się nie cieszyć, gdy z dnia na dzień coraz więcej oznak normalności obserwuję u siebie :lol:

neon, dla mnie jesteś numer one, ale rozumiem, że gusta są rożne i całe szczęście, bo co to było, gdyby wszystkim jedno się podobało :mrgreen: Są jeszcze dwaj panowie, na których głosowałam :D i cieszę się, że głosowanie zmierza w dobrym kierunku... :D Bawimy się, fajnie jest... :!:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kochana, czy byłaś kiedykolwiek na konsultacjach w innych ośrodkach, klinikach, poza Poznaniem?

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, nie myślałaś, by w czasie wakacji, przerwy jakiejś na uczelni, udać się na konsultację do W-wy - IPiN?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj na nogach już od 5:30

w nocy dosypało świeżym śniegiem, mogłaby już w końcu ta wiosna przyjść

no nic miłego dnia ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Little Red Fox, posypało już po południu wczoraj :P;)

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Dziękuję :smile:

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BratKat, fakt, zaczęło po południu, ale smog nadal wisi nad miastem, nie ma co się ruszać dzisiaj z domu

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście mam blisko Las, więc nogi za pas... :P

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mam las pod nosem, ale ciężko byłoby dziecko zabrać tam na spacer, bo tu góry :)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie!

Purpurowy, :mrgreen:

Mirunia - Rajtki kazałaś nałożyć, to nałożyłam... ale mam spódniczkę... :smile:

neon, A jakiż to wysiłek?

wiejskifilozof, Mówiłam, że imbir do herbatki to jest to. I jeszcze ku zdrowotności!

U mnie też buro i paskudnie - brzydactwo naokoło, a zimnica, aż doopkę ściska. Jakoś człowiek lepiej znosi ten mróz, jak śnieżek i bajkowo naokoło.

Miłego dzionka!

Zamierzam,dziś pić herbację i miodek i imbirek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziendoberek!

Dzieki za miłe słowa na temat mojego uczestnictwa w wyborach ;)

dzisiaj dzień swistaka mode on.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, to się masz i tak fajnie, bo ja mam jedynie górkę na którą sobie dzisiaj może wejdę :P wielka kupa ziemi, pokryta śniegiem :D a z drugiej strony Masz lipę :twisted:

No nic, musisz poczekać aż Dzieciak troszkę podrośnie :P;)

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Burość, zgnilizna i mgła... ogólnie mroczno jak w thrillerze. :evil:

Dlatego wczoraj tak podle się czułam na tę zmianę pogody. Dzisiaj natomiast mam zapas energii aż nadto, bo mnie wkurzył ktoś w pracy. :time::pirate:

Ponieważ nie zrewanżowałam się złością, a jedynie wzrokiem "ubiłam" osóbkę - więc całą złość przelałam na energię i zrobiłam wielki porządek w pokoju. Pyrgały stare papiery, skoroszyty i świstki w szufladach, O! Chociaż tyle pożytku!

Niektórym to trzeba chyba obuchem tłumaczyć. :bezradny:

W domu mam też niezłe zajęcie... muszę rozebrać choinkę, najwyższy czas - tylko muszę uważać z tą energią, bo ozdóbki są jednak moje. :mhm:

A co u Was Kochani słychać, żyjecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie dziś leniwie, muszę do kosmetyczki umówić, a nawet nie chce mi się za telefon złapać. Dziecko śpi, posprzątam potem... albo jutro :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim :!:

JERZY62, witam w gronie niezdrowych, współczuję, bo chorowanie nie jest fajne. A szczególnie beznadziejne jest leżenie w łóżku, gdy sił brak... ;)

Zażywasz coś? Ja mam przeziębienie, a nie wirusa, jak stwierdziła p. Doktor.

Jakoś długo mnie trzyma, czego Tobie JERZY62, nie życzę. Wracaj do zdrowia szybko :!:

Dzisiaj zmiana pogody, co również nie dodaje sił, wzmaga różne bólowe problemy. Ciągle coś, ale jakoś żyć trzeba. Jutro będę od rana z Wnuczkiem, w domu Syna. Cieszę się bardzo! Później mam zaproszenie na herbatkę do sąsiadki, która mieszka piętro niżej /kiedyś mieszkałam w tym budynku/, więc wracając wpadnę do niej :D Mam nadzieję, że nie złapię czegoś /wirusa, bakterii, itp/ po drodze ;)

Little Red Fox, my się znamy od lat /ja dawniej jasaw/, nie wiedziałam, że spodziewałaś się maleństwa. Ja, jako wielka miłośniczka dzieci, cieszę się z Tobą i gratuluję :great:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, my się znamy od lat /ja dawniej jasaw/, nie wiedziałam, że spodziewałaś się maleństwa. Ja, jako wielka miłośniczka dzieci, cieszę się z Tobą i gratuluję :great:

no właśnie, wielu zmieniło chyba nick, albo poznikało, wielu nie kojarzę, a pamiętam że się fajną ekipą trzymaliśmy na offtopie ;)

ja też całkiem zrezygnowałam z leków na ok pół roku przed zaciążeniem, całą ciążę się znakomicie czułam, ale po porodzie mnie dopadła konkretna depresja - porządnie mi po tyłku dała, teraz jakoś się staram trzymać ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi