Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

a saneczkarstwa nikt nie będzie oglądał? :(;)

To jest chyba pierwszy rok od wielu lat kiedy kompletnie nie oglądałem Australian Open. Zawsze śledziłem chociaż mecze naszych i obowiązkowo finały. A w tym roku jakoś brak mi zapału do tego :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie!

Słoneczko, mrozik, spacer zaliczony.

Piekę teraz chlebek ajurwedyjski bezglutenowy ( jakoś spodobał mi się przepis i miałam składniki), kawkuję, jest leniwie, niedzielnie.

Ostatnio co by nie żreć na noc przeglądam różne stronki kucharskie i tak się napaczę, że najem się od samego czytania... :P A pożytek ogólny jest, bo coś zawsze znajdę nowego do upichcenia.

Miłej niedzieli!

neon, Wersja misiaczkowa futrzaka świetna. :D

Wieki całe nie jadłam babki ziemniaczanej, mniam... :105:

Ḍryāgan, Będziesz straszył na Spamowej? :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

__Jack__, a mi zawsze powtarzano, że liczy się tylko teraźniejszość ;) "Tu i teraz, głupcze"

Przyszłość też się liczy. Trzeba czasem myśleć jak sytuacja będzie wyglądać za rok czy dwa. Moja póki co nie wygląda kolorowo w szczególności jeżeli chodzi o emeryturę :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja w ogóle nie lubię tenisa. Nie lubię Radwańskiej i Janowicza. I tyle na temat tej dyscypliny sportu :roll: A tak poważnie, nie znam zasad gry i jakoś nigdy nie wciągnął mnie ten spektakl sportowy :mhm:

Siatkówka, ręczna, skoki, piłka nożna - to uwielbiam po prostu!!

Pozdrawiam niedzielnie :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciły mi lęki. Tej nocy nie mogłem zasnąć z lęku. Musiałem zażyć afobam. Pierwszy raz od 6 tygodni. Teraz w dzień tez mam lęk. A myślałem, że już mi całkowicie przeszło bo nie miałem przez miesiąc lęku, który trwałby dłużej niż godzinę. Pojawiły się sytuacje lękotwórcze.

- na odział przyszedł 30 pacjent pochodzący z praskiego przestępczego półświatka. Pokazywał bardzo agresywne zachowania związane z przemocą fizyczną. Wystraszyłem się tego i później miałem lęk przez cały dzień, ale na noc mi przeszedł.

- w środę były dwie bardzo ciężkie terapie grupowe. Dwie osoby opowiadały swoje życie. Przy drugiej dostałem szoku bo zobaczyłem jak bardzo wysoko można zajść i spaść do poziomu życia z renty z powodu choroby.

- w piątek tez była sesja na której mówiono, że jedną dziewczynę parę miesięcy temu tak ktoś dotknął na grupie, że miała próbę samobójczą.

W piątek po powrocie z oddziału miałem napad lęku, który przeszedł wieczorem.

Wczoraj przez cały dzień czułem się dobrze i nic nie zapowiadało powrotu lęków. Wieczorem poszedłem na spacer z Karolem i cały czas czułem się dobrze. Lęk przyszedł naglę w ciągu sekundy. Pomyślałem sobie, żeby zrezygnować z dwóch sesji terapii indywidualnej i zostać przy jednej tygodniowo bo zaoszczędzę 480 zł. Później sobie uświadomiłem, że ja na tą całą swoję chorobę przeznaczam 2000 zł miesięcznie.

Bo na terapie - dwa spotkania w tygodniu - przeznaczam 980 zł miesięcznie a 1000 idzie na taksówki na dojazdy do odziału. Komunikacją miejska nie jeżdzę bo mam lęki. I właśnie w tym momencie jak to sobie uświadomiłem poczułem lęk. Zwłaszcza że teraz mam mało kasy bo kupiłem samochód.

Wczoraj wieczorem pojechałem do knajpy, ale był straszny tłok. Non stop miałem lęk. W nocy jak wróciłem, trochę pisałem a później położyłem się spać. Nie mogłem zasnąć z lęku. Musiałem zażyć afobam. Piposzona nerwica i ta kurwa która mnie w nią wpędziła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi