Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry !

Ale dziś dziwnie na dworze - słońce, chmury, deszcz, słońce, grad... :roll: Ale grunt, że czasami to słoneczko się na chwilę wystawia.

Dowcipnie było z rana, a co teraz porabiacie, jak humorki?

Ja wybieram się na kawę, jeszcze nie wiemy gdzie...

Miłej niedzieli!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja słuchałem z rana w radio ewangelicznej refleksji o życiu wiecznym i jakoś drogą indukcji mi się humor poprawił. Głupio się czuję z takim lepszym humorem. Zaraz idę na jakąś ateistyczną stronę. To dobra okazja, żeby poczytać coś o ewolucji.

Jak będę mieć pieniądze to kupuję dużo herbaty. Piłem ostatnio zieloną z jaśminem od Ahmad Tea i była świetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Dzisiaj odpoczywam.

Wieczorem idę do kina z kuzynem, jakimś jego znajomym i udało mi się wyciągnąć jeszcze jednego kolegę z fanklubu, który chyba planował iść sam, tak że fajnie się złożyło. Na "Fantastyczne zwierzęta" oczywiście :)

Przeglądam oferty pracy w dużych firmach międzynarodowych, gdzie nie trzeba mieć doświadczenia w branży, w zasadzie wymagają tylko angielskiego i miłe widziane wykształcenie wyższe. Wiecie, przez większą część życia myślałam, że się nie nadaję do dużej firmy, ale po doświadczeniach z dyrektorami placówek publicznych i małych firm i uświadomieniu sobie różnic w zarobkach mogę się tylko postukać po gufce miniaturowym młoteczkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie siedzę przy kawusi i zaraz będę nie po chrześcijańsku uskuteczniać resztę sprzątania , która mi została z wczoraj

Jeśli należysz do Kościoła Adwentystów Dnia Siódmego (chrześcijańskiego) to dzień święty miałaś wczoraj, tak więc to co zamierzasz zrobić jest jak najbardziej chrześcijańskie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi