Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Już się w nocy i nad ranem zapowiadało na pochmurność, ale słoneczko dzielnie walczy i wyłazło zza chmurek.

Plan na dziś był całkiem ciekawy, ale mnie zaskoczył @ i wszelkie "atrakcje" z tym związane, no i monsz okrutnie chory. No cóż, tak bywa.

Skończyła mi się rozpuszczalna, więc nabyłam jakąś nową kawę do popróbowania, ot tak sięgnęłam z półki. Dopiero jak przyszłam do domu, paczę, a mam o smaku karmelowym. :shock: Ja lubię smakowe kawy, no ale nie żeby tak zaraz każda, od rana. Ale trudno. ;)

Tak sobie więc coś w domku dłubię, zaraz pójdę trochę zacząć w ogródku porządki jesienne robić korzystając z fajnej pogody. Szykują mi się rewolucje i zmiany, bo wyrosło mi trochę roślin ponad rozmiary stosowne do mojej małej powierzchni. Muszę się mocno zastanowić z kim się pożegnać. Obawiam się, że z leszczyną... :why:

Miłego dzionka i tulam moje Bidulki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś pomysł jak się wyzbyć złego nawyku?

Chodzi o to, że jak skończy się jakiś film to:

a) Jeśli nie zrobił na mnie wrażenia, to nie mówię nic.

b) Jeśli zrobił na mnie wrażenie, to odruchowo mówię "ku*** mać".

No i wczoraj wydębiłem od cioci kasę na kino i poszedłem sobie na "Blair Witch". No i właśnie ten film zrobił na mnie wrażenie... i to już nie pierwszy raz taka wtopa. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja trochę odsypiałam (stres?), trochę posprzątałam, jest przyjemny lekki deszcz. Niestety nie będę mogła jechać do kolegi na ognisko i grać w gry, bo mam nowych ludków na korepetycje, a to jest imprezka niedziela-poniedziałek.

No nic, nadrobię dzisiaj seriale, potem będę szukać jakichś materiałów do nauki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam w sobotnie popołudnie ;)

wpadam się zameldować i właściwie to odmeldować na dłuższy czas ;)

z niedzieli na poniedziałek w nocy jadę no Warszawy do IPiNu na 3-miesięczny pobyt w Oddziale Leczenia Nerwic, Zaburzeń Osobowości i Odżywiania. Komputera ze sobą nie biorę, nawet jest to tam niewskazane także opuszczam internety na jakiś czas ;)

Izolacja i odcięcie od wszystkiego - level master ;) ale chyba potrzebne ;) mam nadzieję, że okaże się również skuteczne ;)

Tylko spakuj się tu człowieku na 3 tygodnie w małą walizkę i nie zapomnij przy tym niczego :roll: bo dopiero po takim czasie dostanę przepustkę wyjazdową :roll:

Co prawda pewnie zajrzę od czasu do czasu w telefonie na forum, ale raczej większego odzewu z mojej strony nie będzie - nie cierpię korzystać z forum na telu ;)

W każdym bądź razie, powodzenia Misie, a Carica Milica wytrwałości, bo przed Tobą też na pewno nie łatwy pobyt w Klinice w Poznaniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł popołudniowo!

tosia_j, mirunia, Kochane jest się naprawdę z czego cieszyć moim zdaniem. Fajnie mieć to pozamiatane.

Wezmę te zapisane hormonki, może będzie cała akcja bardziej znośna... :bezradny:

mirunia, Jeszcze nie wyciapałam leszczyny, bo moja mama zastanawia się, czy nie wziąć jej do siebie. Tylko mam jej sprawdzić, cóż to może być za odmiana, bo sądząc po wielkości orzechów i grubości młodych gałęzi, to może być potwór rosnący do 25 metrów... :shock:

Mam leszczynę miniaturową, ozdobną taką pokręconą, a to duże, to jest leszczyna na której była szczepiona i odbiła. Zostawiłam, bo mi dawało ładną ścianę zieleni na płocie, a teraz w drugim roku już orzeszki. Ale niestety za wielkie to to.

U mnie też pogoda idealna na roboty ogródkowe... :105:

Fajny dzionek masz! :great: Ja robię dziś śliwellę, czyli domową nutellę ze śliwek. :D

Purpurowy, Ale czemu wtopa? Krzyczysz to na całe kino? ;)

Przyjemnie sobie podłubałam na powietrzu, ostatnią miętę zerwałam ( będzie dziś arbatka w stylu arabskim :great: ), teraz odsapnę i wezmę procha na ból łba, bo się nie uda bez i obiadek zrobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, dostałaś piosenkę ? ;) Ehh, Przebrzydłe Razwiedczyki znowu mnie zbanowały ... :D:P

Dziś się podniosłam, jest ciut lepiej, nawet planuje wyjść z domu, co przez ostatnie dni napawało mnie lękiem.

:great:

Trzymaj się, "Buziak" ;) Pamiętaj, "górka" czeka już za najbliższym zakrętem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już nie ogarniam ilości Twoich kont.

Z zażaleniami do Razwiedczyków :D

Co tam u Ciebie?

"Rozkurw" miażdży, ale jako weteran, powiem, że bywało gorzej :P Tylko "ch*jowo" - jak mawia intel. No ale zważywszy, że neurologicznie już i tak tak bardzo "nie żyję", że perspektyw brak, zastanawiam się, czy cały październik nie jechać na ciągu na opiatach - chyba że nazbierać sobie grzybków psylocybinowych (idzie sezon :D) i to nimi się raczyć. Może mnie w kaftanie nie wywiozą :P;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kochana to chyba najgorsze za Tobą... A ja myślałam, że się nie odzywasz, bo życie Cię pochłonęło i masz tyle zajęć... :bezradny:

Mam nadzieję, że już wychodzisz na prostą i spokojnie wytrwasz do swojego szpitala. To już niedługo! Mocno Cię ściskam!

Homo Viator, :hide: Łobuzie jeden Ty !!!

mirunia, Poproszę kawałeczek! :105:

No właśnie nie wiem, czy to dobre będzie, więc na razie zrobię próbę na niedużej ilości śliwek.

Ano brzuszek pełny, odpoczywam chwilowo, zalegam z lapkiem. :smile:

tosia_j, skalpel? To chyba nielegalne? :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi