Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochani ! Również życzę miłego weekendu!

Purpurowy, Nie daj się wkręcić w chudnięcie do przezroczystości i faszerowanie odżywkami. Masz dobry sposób na formę. Powolutku, ale skutecznie, to nasz organizm lubi. :smile:

cyklopka, Nie wiem, czego bardziej zazdraszczać - kaloryferów, czy kabla? :D

Ḍryāgan, Ale pisałeś, że jutro wyjeżdżasz, to co, będziesz czekał na walizkach? :D

rolosz, Gratuluję udanego pierwszego tygodnia pracy i kuruj się, mam nadzieję, że na poniedziałek będziesz świeży rześki! :smile: Dziś jest troszkę lepiej?

Misty pije czystka, ale jest wyjechana, więc możesz podpytać się dopiero w niedzielę.

tosia_j, Tosiu witaj! :papa:

mirunia, Widzę Kochana, że śrubka jest... :D Zakupki z głowy, dziś szalejesz w kuchni z przetworami?

Zaraz lecę do pracy. Ale będzie fajnie.

Pogoda ok, pochmurno, ale ciepło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ładniejszej cery nigdy za wiele ;)

mirunia, kosmostrada, czuję się lepiej. Dziś mogę sobie jeszcze pozwolić na lenistwo i nie przemęczanie się ;) Pierwszy raz w życiu jestem chory, gdy za oknem taka ciepła pogoda :bezradny: Jak to z wiekiem wszystko się zmienia :roll:

Nigdy jeszcze nie piłem czystka, ale trzeba przygotować się na jesienne chłody. Znalazłem w necie fajny przepis na syropek z imbirem i kurkumą :D

kosmostrada, widzę, że z entuzjazmem idziesz dziś do pracy :mrgreen: To przyjemności w pracy.

mirunia, też sączę kawkę. Chory, nie chory- rytuału trzeba dopilnować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, znowu piszesz brednie. I doradzasz Marcinowi coś o czym nie masz pojęcia.

Ja mu nie każe brać sterydów tylko suplementy czyli oďżywki.

Odżywki na masę wytrzymałość i siłę to legalne substancje mobilizujace organizm do wzmacniania i budowania mięśni. Nie są to sterydy anaboliczne które są szkodliwe dla zdrowia.odżywki odpowiednio dobrane i dawkowane mogą znacząco wspomóc w wyrzezbieniu sylwetki są legalnym środkiem wykorzystanym w treningu.

Widziałam zdjęcie Marcina i ma kiepską sylwetkę. Tu ssamo schudniecie nic nie da. Zwłaszcza do wagi 70 kg.. on ma po prostu posture chłopca .pomijam to ze ważył 100 kg i zejście z takiej wagi wiąże się z tym ze skórą nie będzie już tak jedrna pasowaloby chociaż poćwiczyć na siłowni. Tu nie chodzi o to żeby wyglądał jak Pudzian Ale jak facet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, pewnie ze mu zazdroszczę. Też bym chciała zrzucić 20 kg A nawet więcej.

Ale nie moim zamiarem było go dołować tylko napisać szczerze co mógłby zrobić żeby poprawić wygląd.

Sama jak by mi się udało zrzucić 30 kg będę musiała wziąć się za ćwiczenia i bieganie żeby ujedrnic ciało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, pewnie ze mu zazdroszczę. Też bym chciała zrzucić 20 kg A nawet więcej.

Ale nie moim zamiarem było go dołować tylko napisać szczerze co mógłby zrobić żeby poprawić wygląd.

Sama jak by mi się udało zrzucić 30 kg będę musiała wziąć się za ćwiczenia i bieganie żeby ujedrnic ciało.

a ja uwazam ze juz poprawil wyglad

i przygotuj sie na to ze odzywki i silownia to plus 4-5kilo przy tej samej diecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, suplementy nie są tylko dla sportowców.

Tu nie chodzi o to by mieć dopakowane bicepsy i wielką klatę.

Trzeba rozwijać całe ciało symetrycznie, wtedy się najlepiej wygląda.

a co do odzywek to należy kupować tylko odżywki sprawdzone, z atestem np OLIMP

wiem bo kolega ćwiczył na siłowni i brał przez jakis czas odzywki.

zmienił sie nie do poznania w krótkim czasie

zresztą jak kto woli, ja nikogo do niczego nie zmuszam :)

ćwicze ale niewiele. na razie chce spróbowac czegoś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, ja go nie chciałam krytykować. Chciałam doradzic co by mógł w sobie zmienić

a jak masz dla niego jakieś inne rady to mu napisz bo chłopak dziewczyny znaleźć nie może ;)

nie bede pisac czego chce sprobować bo zaraz poleci fala krytyki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Nerwicowe myślenie zamknij w domu w klatce jak do pracy idziesz ;)

mirunia, Hej ;)

Miłego dnia ;)

Lusesita Dolores, Widżę taka ,,wrózka dobra rada z Ciebie,, :mrgreen: A może Twój znajomy tak dobrze wyglada w krótkim czasie po siłowni bo Testosteron sobie w pupę wstrzykuje ;)Zadziorna jesteś i wszystkich hejtujesz-Zacznij naprawiać świat od Siebie......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi