Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ḍryāgan, ja żadnych, pisałem tak ogólnie a propos ostatniego postu misty-eyed.

kosmostrada, tak, wychodzenie pomaga. Towarzystwo i klima lepsze od kiszenia się w domu we własnym pocie i lękach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Deszczyku zazdraszczam... :smile:

Też pomyślałam o opaleniu, ale nie jestem nawet czerwona, tylko muśnięta słońcem na nogach i rękach. Może być bardzo prozaiczne wytłumaczenie - faktycznie było zimno o piątej rano, a ja leżałam prawie bez kołdry... :D

Ḍryāgan, Czy Ty też wkrótce urlopu nie masz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz zapytam, bo dzisiaj jest trochę więcej osób.

Pytanie natury moralnej - jeśli jest zespół (tak popularny że wydają jedną płytę na trzy lata, oraz dają 1 koncert na rok, resztę czasu zasuwają w zakładzie przemysłowym) i ten zespół wyprodukował kilka lat temu koszulki ze swoim logiem na sprzedaż (niestety ja się nie załapałem) a na pytanie czy zamierzają jeszcze kiedyś wznowić sprzedaż koszulek, odpowiadają "nie", to czy będzie czymś złym, jeśli zamówię sobie taką koszulkę w sklepie produkującym koszulki na zamówienie? Nie na sprzedaż, ani nic, tylko dla siebie, do noszenia i promowania zespołu?

Chodzi mi o to, czy to będzie uczciwe wobec chłopaków z zespołu.

Logo nie jest opatentowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie miej żadnych oporów, tylko zamawiaj. Będziesz im robić reklamę. :) Co to za zespół?

No już właśnie zamówiłem, tylko tak się zastanawiałem czy to nie będzie wobec nich nie w porządku.

Zespół nazywa się... i tutaj jest problem. Nie chcę być oskarżony o promowanie żadnych ideologii ani politykowanie na tym forum, tym bardziej że strona ideologiczna zespołu jest niezbyt zgodna z moimi poglądami, po prostu bardzo podoba mi się od strony muzycznej.

Zespół nazywa się Sztorm 68.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co planujesz po zakończeniu kampanii jajkowej? Wybierasz się na zlot do Trójmiasta? :)

Kusząca perspektywa :pirate: .

W planach mam intensywne działania "prozdrowotne", które najprawdopodobniej pochłoną większość odłożonych pieniążków. Jeśli zostanie wystarczająco, zamierzam pożegnać rodzinny pierdolnik, wyprowadzić się do Wrocka i spróbować swoich sił jako programista. Ale kalkulacje póki co wskazują na to, że czeka mnie przynajmniej jeszcze jeden wyjazd. No i jeszcze sporo rzeczy muszę opanować, zanim uderzę na rynek pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi