Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:*******

Ja ostatnio jakos mniej w domu jestem nawet w czasie wolnym . W piatek poszlam z kolezanka na chokolade i ploty , wczoraj wybralam sie z siostra na rajd po sklepach odziezowych we Wieliczce :) Fajny outlet znalazlam i pojechalysmy obczaic jakie maja ciuszki --- wrocilam z bluzka za 10 zl do dzinow :105: ma fajny kolor - taki "brudny" niebieski i jest wiazana z jednego boku chociaz mozna jej tez nie wiazac --- wtedy jest luzniejsza.Upatrzylam sobie jeszcze dwie kiecki - kazda w cenie 35 zl ale nie mialam kasy a jak beda jeszcze po mojej wyplacie to jedna z dwoch sobie nabede :roll:

Na wieczor urzadzilam sobie seans z moja ulubiona filmowa wersja "Wichrowych Wzgorz" --- wersja z Juliette Binoche i Ralphem Fiennesem :105::105::105:

Dzis sie wybieram na wystawe --- dostalam wprawdzie @ ale poki co nie jest najgorzej wiec sie zbiore.

A Wy jakie macie plany????

Milej niedzieli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Mialam jechac na wystawe ale @ mnie powalila jednak.

Kochana odpoczynek potrzebny nam bardzo , niestety nasze chore glowy wymagaja go nawet wiecej nizli normalsy ... wiem po sobie bo kiedys trzy lata pracowalam , uczylam sie i zajmowalam domem i to tez w jakims stopniu sie do mojej chorej glowy przyczynilo bo nie regenerowalam sil.

DarkMaster, :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi