Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Też nie rozczesuje po myciu. Najlepiej w ogóle jak mam czas i i mi naturalnie schną w przez siebie wybrane strony. A żeby mi nie wpadały do oczu mokre, to nie nakładam opaski tylko robię małego warkoczyka z grzywy ( i tak mam fale i loki). :smile:

Lusesita Dolores, Kupiłaś sobie buty o 2 rozmiary za małe? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mogę kupić przez internet tylko w godzinach kiedy jest bank czynny :shock:

https://secure-i3.ztat.net//large/BU/31/1C/02/Q8/02/BU311C02Q-802@1.1.jpg

No nic, muszę przemyśleć sprawę, czy na pewno te chcę :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, kosmostrada, to jest jakaś opcja przelew błyskawiczny i musi być połączenie z bankiem.

Sztyblety mi się tak bardzo nie podobają, żeby mnie ktoś musiał dopłacić :(

No nie znajduję nic, paczę ale nie czuję tych butów. :bezradny:

Czemuż, ach czemuż, niscy chłopcy i wysokie obcasy :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie , dzien dobry :********

U mnie za oknem wiosennej pogody ciag dalszy. Troche jakby lepiej z tym katarem po neosine.

Za to mnie mdli od wczoraj z nerwow , oraz mam bujania takie i zawirowania w glowie... Wszystko to nerwica.

Mysle ze chyba zrezygnuje z terapii calkiem bo mam tak straszna niechec zeby tam chodzic. Nic sie nie zmienia na lepsze.Co sie zmenic mialo widocznie sie zmienilo i albo mi potrzebny inny terapeuta albo juz bede zjebana tak bardzo --- do konca zycia.

Co bedziecie dzis porabiac?

Tez jestem na etapie kupienia butow na sezon wiosenny i na taka pogode jak teraz bo w kozakach mi za goraco jak jest plus 9 .Niestety kasy mam malenko i nie wiem co kupic. Z drugiej strony to sobie mysle --- a czy to wazne c o bede miala na nogach? :bezradny:

Jestem tak bardzo zniechecona do zycia w tej formie ze naprawde jakbym miala wiecej odwagi --- urwalabym sobie leb u samego tylka.

6838_46ed_500.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, o 2 rozmiary zaden szewc by Ci ich nie rozbil bo ogolnie buty rozbija sie raczej wszerz a nie na dlugosc. Po prostu zmierz sobie stope i niech siostra kupuje po rozmiarze wkladki buty a nie po tym co pisze na podeszwie.

Zosia_89, Ḍryāgan, :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Slonce mnie cieszy w taki czas o ile teraz cokolwiek moge nazwac radoscia. U mnie tez wiatr. Ubralam koronkowa czarna spodniczke rozkloszowana ala lata 50 :roll: i do niej bluzke koszulowa w czerwona czarna krate , ladnie sobie ja w pasie zawiazalam i ide z domu . Piernicze , siedziec mi sie w domu nie chce bo sie doluje wiec podoluje sie na miescie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Widzę, że humory nie najgorsze! Nawet Platuś lekko zdołowana, ale wystrojona i po mieście buszuje. :smile:

U mnie też wiosna, nawet pogrzałam twarz w słoneczku. Jak to przy słońcu od rana coś tam porządkuję. Czekamy na młodego, aż wróci z treningu i coś wymyślimy.

Dziewczynki taką grubszą kieckę sobie kupiłam do pracy wczoraj na deep przecenie w zarze. Wygląda na wieszaku może workowato, ale ładnie się układa. w realu ładniejsza. Jutro się wystrajam! :D

Niech fotony będą z Wami! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry....

Tak, wiem, wszyscy miłośnicy słońca szczęśliwi, a ja - rozdrażnienie okrutne czuję.

Rozumiem, to niezbędne do życia promienie, ale co mam zrobić, że na mnie nie działają ożywczo...?

Nic to, poradzę sobie.

Nieprzespana noc-to już norma, można przyzwyczaić się.

kosmostrada, sukienka bardzo fajna :great: , taką można założyć wszędzie, z ciekawymi dodatkami połączyć...

Niedaleko mojego domu jest fajna cukiernia, wybiorę się po obiedzie po lody, platek rozy, Kamilko, narobiłaś mi apetytu :roll: Nie będą fit, ale pyszne na pewno :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi