Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!!!

Miałam spać, bo kolejna nocka nieprzespana, ale zajrzałam tutaj i stwierdziłam, że może wytrzymam do nocy? To byłoby korzystne.

Jutro mam gości, na kawkę. Będę piekła sernik i muffinki miodowe. Ale to jutro.

Purpurowy, polecam Ci - https://www.doz.pl/apteka/p5535-Essentiale_forte_kapsulki_300_mg_50_szt i doraźnie ostropest plamisty mielony - http://www.ziolowyzakatek.sklep.pl/ostropest_plamisty_mielony.html

Powinieneś dostać te leki ziołowe w aptece lub sklepie zielarskim.

USG możesz zrobić prywatnie, to nie jest drogie badanie raczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, płatne warsztaty, bo babeczka robi prezentację, przynosi materiały i dorzucamy się do opłat za lokum.

Taka Inka z przyprawami to prawie moja wersja dietetycznego spice latte.

Przespałam kolejne dwie godziny, nie wiem co dalej. Pewnie pójdę jeść i co dalej z pięknie rozpoczętym wieczorem?

Ale mi się głupoty śniły, niemoralne i nielegalne, plus włamanie do pustego domu w Ameryce.

Dzisiaj zaczynam inkasować grzywny na forum :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buahahaha....zostałam bez leków.

Lekarz źle mi wypisał receptę na Risperidon, znaczy się wpisał tabletki o nieistniejącej gramaturze, a drugiego leku nie ma w hurtowniach :lol:

całe szczęście mam prywatny telefon do mojej pani doktor prowadzącej to zadzwoniłam i w poniedziałek po pracy mam podjechać do Kliniki po nową receptę ;)

moja szefowa jak usłyszy w poniedziałek, że wróciłam do pracy nieobstawiona chwilowo lekami to pierdyknie na zawał :lol: cóż, na szczęście pracujemy na kardiologii 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi