Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A taki APAP Noc ludzie biorą nie na alergię, tylko na ból, to jest paracetamol z mega chamskim nieużywanym już lekiem przeciwalergicznym, raz wzięłam przez pomyłkę w ciągu dnia i się musiałam położyć u kogoś w domu na kanapie, bo ustać nie mogłam. True story 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka

Miła ze mnie, w gruncie rzeczy, osoba ;)

Bo miło sobie pokonwersować na spamowej z miłymi osobami, żeby trochę stresu zeszło.

Czyli jutro spacer i szukanie krzyżówek w kolporterze, a wieczorem konferencja przy piwie gruszkowym z przystojnymi nerdami.

A dzisiaj jeszcze jakiś głupi film obrócę. Robię sobie taki mini maraton z Amandą Bynes, ona grała tylko w młodzieżowych komediach, a potem zachorowała psychicznie i już w ogóle nie gra :mhm:

Dobranoc!

[videoyoutube=vCwcf9KN3s8][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Ciemno. Paskudnie. Ale jest plus - na razie nie pada. Zawsze coś.

Za pomocą paru kawek spróbuję się rozkręcić i może pojadę looknąć, czy są przeceny i poszukam sobie tego swetra.

A tak to powrót do codzienności - jakieś pranie, obiadek, pewnie sympatyczny spacer z futrzakiem.

Tyle moich planów.

A Wy co będziecie porabiać przy okazji ostatniej niedzieli tego roku (tylko Cyklopka ujawniła nam wczoraj swój terminarz na dziś ;) )?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień bry ;)

Ja od rana wyskoczyłam do Rossmana po żel do mycia papy i do Pepco po małe plastikowe pojemniki, bo w Klinice, na oddziale wstępnym nie można mieć nic szklanego :roll: a w coś muszę zapakować kawę :D

Teraz żłopię karmelową kawkę i zaczynam powoli się pakować :roll: smutno mi, że te 4 dni tak szybko zleciały i trza wracać się dalej leczyć, ale pociesza mnie myśl, że tylko na 4 dni i następna przepustka :yeah: no i mam cichą nadzieję, że jutro już przeniosą mnie na odcinek sanatoryjny :mhm:

Tak w ogóle tak się od rana zatarłam, że zapomniałam wziąć leków :pirate: ale już nadrobiłam, to co, że 3h później niż powinnam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Nie kuś go... ;) Nic nie piszesz Kochana, jak Twoje rzęsy po preparacie, są do nieba? :D

Wiesz już jak długo będą Cię trzymali w Klinice?

Zaczynam nabierać siły ( boszsz jak ja nie lubię sklepów i tłumów, a jeśli są przeceny to zapewne będą), zaraz malnę oko i w drogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no są dłuższe, ale mi bardziej niż o wydłużenie chodziło o zagęszczenie, a z tym już gorzej ;)

Wiesz już jak długo będą Cię trzymali w Klinice?

Oni wiedzą, że mają czas max do połowy stycznia, bo później MUSZĘ wrócić do pracy i to bez dyskusji ;)

ale myślę, że max do 10 stycznia mnie wypuszczą, trzeba policzyć dni, bo przepustki nie mogą przekroczyć 25% pobytu.

Też bym poszła sobie coś kupić, niestety :why:

ale muszę dzisiaj wejść do Sinsay'a przy dworcu i kupić koszulkę z napisem:

"cute but

PSYCHO

but cute :mrgreen:

odszczelę się w nią jutro na wizytę lekarską, co tam mi tam :lol: adekwatnie do miejsca, w którym przebywam :P

Zosia_89, chodzi o Long4Lashes czy jakoś tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Myśmy sobie tylko zaaplikowały preparat na porost rzęs ( w końcu faceci też mogą) to nie jest oszustwo :nono: , a można jeszcze dokleić... Z resztą tym tokiem myślenia idąc, to malowanie, farbowanie włosów też byłoby oszustwem. ;)

Zaczniesz stosować preparaty na łysienie, to Ci wypomnę. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie poświątecznie :D

Kobietka zadbana, nawet mniej urodziwa, wygląda estetycznie...

Młode dziewczyny zdobi natura, a od 35 roku życia "poprawianie" jej jest jakby obowiązkowe :D

Tak szczerze mówiąc, wystarczyłoby, aby nasze rodaczki zadbały o podstawową higienę, zmianę odzieży, itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi