Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, co mnie tak telepie... Mierzę temperaturę, a tu 38,2... A że ja prawie nigdy nie mam temperatury, to jak kurde 40.

Ale koopa...

Spróbuję pooglądać program kulinarny, choć ledwo na oczy widzę.

Zdrówka życzę.

Ja też chory, od 1 grudnia mnie bierze, a ja zamiast to wyleżeć, to do Żabki i z powrotem, palety rozpakowywałem, ojcu pomagałem w pracy no i mnie w końcu rozłożyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, jakie święta, to że akurat puściłam kolędy dla dzieci po niemiecku, to jeszcze o niczym nie świadczy :mrgreen:

Ale się zmachałam tym piractwem internetowym :pirate: A jeszcze muszę zrobić listy piosenek i wypalić na płytki, ale to nie musi być dzisiaj, w środę mam zerówkę. No i się jeszcze muszę nauczyć Let It Go na gitarze, to się pouczymy z dziewczynkami, jak będę miała jakiś dyżur po lekcjach :105:

Tak że mi doszło dużo obowiązków służbowych typu śpiewanie, granie, robienie biżuterii i ozdób świątecznych, co poradzić. Może mało płacą, ale #^&@, wolę to niż obsługiwanie księgowości w korporacji przez telefon po holendersku, a niektóre osoby z mojego kierunku obsługują :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, siedzę i się pocę pilnując czy mi się wszystko pozgrywa, tak że mimo wszystko wysiłkiem fizycznym bym tego nie nazwała. Może wirtualnie pomasujesz użytkowniczki z chorym kręgosłupem?

Chyba, że w końcu dzisiaj poćwiczę :mhm: I jeszcze się umyć muszę, bo nie mogę brudnę chodzić do pracy, co w sumie szkoda :roll:

Jeszcze się muszę przepakować i wyluzować, co polecacie na końcówkę tego dobrze rozpoczętego wieczoru?

To jak obstawiacie, przybędzie jutro niespodziankowy "Mikołaj"? Robię wam serial interaktywny, c'nie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi