Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

W Kielcach poszedłem na geografię, ale od drugiego roku miałem specjalizację turystyka, a na magisterkę poszedłem do Warszawy na geografię turyzmu.

Brzmi strasznie nudno ^^ Czy tak było? :)

Mnie to ciekawiło, więc nudno nie było :D To znaczy - jeśli chodzi o przedmioty turystyczne... Bo w Kielcach, na geografii, niektóre przedmioty były nudne i nieciekawe zupełnie, typu geomorfologia czy geologia, meteorologia.... ;P A najgorsze: Globalne problemy geografii fizycznej

Ja dotychczas imponowałam dzieciom:

(...)

* znajomością gier komputerowych

A jakie znasz gry? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Violettę oglądałam bo cała klasa oglądała jak byłam na praktykach i mnie wypytywała o ocenę poszczególnych bohaterów ;) jak przystało na głupi serial, cholernie mnie wciągnęło :mrgreen:

jetodik, o, i już masz cała ekipę chętną do udzielania rad! :)

filip133, kurczę, akurat chłopiec podopieczny grał w domu w GTA więc w tym mu imponowałam, no bo znam dobrze tę grę. A tak wymienić to trudno O_o' Sama nie gram, ale wychowywałam się wśród facetów.

Sigrun, ahoj 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grywam zazwyczaj w Football Manager albo Civilization IV, to tak odnośnie tematu gier... ;P Czasem, ale rzadko, Tropico 3 albo Victoria 2. Scenariusz ToR przeszedłem kiedyś Jedi, zacząłem jeszcze żołnierzem grać (wybacz Cyklopka, ale nie pamiętam już dokładnie jakie klasy tam są), ale jakoś mi się znudziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro o grach, to ja sama grałam oczywiście w Heroesy (i kocham), a te wszystkie GTA, Fallouty, Diablo to oglądałam jak kuzyn przechodzi. Ja lubiłam klimaty fantasy - Baldur's Gate, Neverwinter Nights. To kiedyś. A ostatnio to grałam np. w Limbo, w Ori and the Blind Forest i zakochałam się w... Child of Light. Z którego mam nick i avatar, tak swoją drogą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heroes III też mam, ale dawno nie grałem... :P Jakiś czas temu grałem w Neverwinter, to online, ale się wkurzyłem jak po patchu zwiększyli limit do 70 lvl i ten cały ekwipunek na który wydawałem tyle diamentów i kasy był już za słaby.... xD I przestałem grać, bo stwierdziłem, jak dużo osób na forum o grze, że się dziadzi ta gra. Baldur's Gate 2 też mam, ale nie mogę sobie z tym poradzić, kiepsko mi idzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej a słuchacie ścieżek dźwiękowych do gier? Pamiętam jak dawniej uwielbiałam muzykę z Heroes, ale z późniejszych części (chyba czwartej albo piątej), a teraz sobie puszczam właśnie Oriego albo Child of light. Przeciez muzyka do gier jest taka piękna... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, jak grałam w Limbo to współlokator patrzył na mnie takimi wielkimi oczami i powtarzał wciąż że jestem pierwszą dziewczyną którą widzi, że gra.

Serio, co w tym takiego dziwnego?

Ja wielką fanką gier nie jestem ale ogólnie to każda dziewczyna jaką ja znam, ma jakąś swoją ulubioną grę. Chociażby Simsy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry wieczór. ;)

Widzę że tu temat o grach. :D

dla mnie najlepszymi grami były: GTA i fifa, ubóstwiałam je kiedyś :)

Ostatnia Fifa w jaką grałem to była 2003. :mrgreen:

grałam np. w Limbo, w Ori and the Blind Forest i zakochałam się w... Child of Light.

Grałem w 2 pierwsze a na 3 się czaiłem ale że komp stary to odpuściłem. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz się uczę o neuroleptykach, terapeutka ze mnie ciśnie bekę, że mi zależy na piąteczkach z farmakologii szczególnie z działów, które biorę :P

Hmmm, mam pewien pomysł. Takie postanowienie. Umówmy się za tydzień od teraz i wtedy powiem w czym rzecz.

Jeśli jutro pójdę na zajęcia, to kupię więcej niepieskiego papieru do rysowania :105: Może w przyszłym tygodniu będzie więcej czasu. Tyle że dyrektor, to trochę peniam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi