Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

takie tam, :papa: Oj avka nie masz, to mi uciekł Twój post.

I co z brudną głową chodzisz? ( tak mi się kojarzy brak ciepłej wody ;) )

Purpurowy, Dobra, czyli kciukasy włączamy o 15.30. Zsynchronizujmy zegarki. :D

acherontia-styx, Oj dobrze że przypomniałaś o tym tygodniu amerykańskim, bo ja z kolei muszę zrobić zapas syropu klonowego. Ściskam Kochana, zły dzień minie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę powodzenia! :*

Studenci narzekają, bo większość z nich w ogóle się na studia nie nadaje... :P Ja na moim roku w Kielcach, na licencjacie, miałem może z 10-20 osób, którym naprawdę zależało na studiach i którzy wykazywali się dobrymi zdolnościami do nauki, reszta byle jak, na trójach jechała i jak najmniejszym nakładem nauki... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, ta co jeździ na trójach to ta inteligentna część która wie, że i tak nie warto.

Studia są niewiele warte.

Denerwują mnie ludzie, którzy na komentarz o likwidacji Erasmusa reagują komentarzem, że wszyscy i tak tam jeżdżą się bzykać i chlać. Erasmus-orgazmus. Taaa.

A tak ogólnie to nie przespałam większości nocy bo przerabiałam w głowie ważny problem, zaspałam do wyjścia do dzieciaka, odwołałam i teraz zbieram się w sobie żeby iść do chłopaków rysować. :hide: ale jest tak ciężko :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, no jasne, jak byłam na studiach też mi imponowały bardziej osoby które się uczyły. Tylko teraz dla mnie to i tak bez znaczenia, co studiowałam. Mój brat nie uczy się, nie chodzi do szkoły, spasował i ok. Siedzi w domu i uczy się programowania.

A Ty co studiowałeś Filip, bo nie pamiętam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh znowu mi wstyd, bo się za bardzo pośpieszyłem w znajomości z kimś, w wiadomościach priv, zacząłem za dużo pytać i za dużo pytać, bo już się rozmarzyłem że może się udać z tego dobra znajomość, kolejna fajna osoba poznana przypadkiem, ale jak zwykle zacząłem zawalać wszystko, nie umiem nawiązywać kontaktów z ludźmi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Mam nadzieję, że dotyczy Ciebie powiedzenie - uczymy się na błędach... ;)

Pies ma przewlekłe zapalenie ucha... :( Wet powiedział, że nie wie jak ten pies funkcjonował, bo gdzieś od miesiąca potwornie go boli, a ten twardziel nic po sobie nie pokazał. Przyszliśmy z nim w ostatniej chwili... Jutro znów idzie na czyszczenie ucha, zastrzyk i po kropelki.

Muszę iść po jedzenie dla niego, nie wiem, czy go brać , bo leży nadragowany przeciwbólowymi. Czy będzie jakiś tydzień w naszym domu, gdzie nikt nie będzie chory czy obolały... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie były osoby które rzeczywiście miały inteligencję i nie leżały na najprostszych rzeczach :) Ja sam, może nie miałem jakichś stypendiów za średnią ocen i nie we wszystkich mi szło naprawdę dobrze, ale raczej w tej czołówce byłem i często się inni po jakąś pomoc do mnie też zwracali.. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, takie dziewczyny mi imponują :P hehe xD

czyli nie imponuje Ci dziewczyna po technikum , która angażuje sie we wszystkie możliwe akcje społeczne tj. zbieranie pieniedzy dla przedszkola, krwiodawstwo, opieka nad pomnikami przyrody?

Przecież nie będę teraz w 50 punktach wypisywał co mi imponuje a co obrzydza :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, ja tez nie zaluje ze mam dwa kierunki , i tez nie placilamz a zaden , pracowalam i robilam studia jednoczesnie i bylam samodzielna od 19 roku zycia.

Jeden zrobilam i byla to moja pasja ---archeologia srodziemnomorska a drugi robilam pod katem pracy --- rachunkowosc i finanse.

kosmostrada:******** a ja dzis bylam w bibliotece oddac ksiazki i wziac kilka innych , do tego zrobilam juz zakupy na weekend zebym jutro w wielkch kolejach nie stala. Bylam jeszcze w aptece po probiotyk bo mi sie skonczyl i po magnez.

Wszedzie napiecie takie i dereala ze momentami nie wiedzialam gdzie jestem :shock: to wczoraj bylo duzo lepiej.Wkurwa tylko zalapalam dzis przez to i poszlam na ciuchy bo otworzyli nowe , nie mam kasy za wiele ale chcialam sobie nastroj polepszyc i kupilam z a 7 zl jesienna spodniczke.I o dziwo tam mnie wreszcie dereala odpuscila.

Zdjecie ciemne ale leje znow a myslalamz e juz dzis odpusci.

W dodatku na placyku otwarli stoisko z przyprawami naturalnymi , ktore kupowalam na Targach lub musialam jezdzic na miasto specjalnie. Wiec sie ucieszylam.

Poza tym to dno i zmula i depresja i dereala i uj z takim samopoczuciem :roll::roll::roll::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Bardzo fajna spódniczka... I cudna cena. :105: Kochana wszystko załatwiłaś, nawet przyjemności były i tego się trzymajmy. :great: A jutro już miły dzień Ci się zapowiada. :yeah:

Ja myślałam o bibliotece, ale odebrałam dziś od przyjaciółki książkę, pożyczyła mi "Siła czy moc. Ukryte determinanty ludzkiego zachowania". Podobno ciężka lektura, ale rewelka.

U mnie też co chwilę pada, wszystko dziś załatwiałam samochodem. Kolano mnie też boli, więc nie było tuptania oprócz małych spacerów z psem.

Pogoda nam nie sprzyja. W poprzednim roku też tak było? Muszę zobaczyć nasze posty z tamtego okresu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi