Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jetodik, liżą mnie po ustach i palcach a nie gryzą. Do piersi też sie pchają. :lol: Nauczyły się klatke otwierać znaczy się jeden to pokazuje i efekt jest taki, że w ciągu dnia ich nie zamykam i sobie zeskakują z klatki i do mojego wyrka :lol: To cos jak małe pieski. Przywiązują się mocno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, chomiki sa podgupiaste. :lol: Szczury sa inteligentne.tylko jedyna wada szczurków to to, ze żyją stanowczo za krótko no i bardzo chorują. Chomik mnie też ugryzł jak byłam dzieckiem a potem się okazało, że zdechł w krótkim czasie po tym zajściu. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, nie da się ukryć, że rozumieją jak człowiek. Jak podawałam leki na serce jednemu w innym pomieszczeniu to drugi od razu podkoczył do drzwi co robię jak zobaczył, że go widze bo go zawołałam po imieniu tak poleciał z powrotem w stronę klatki. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba tylko na tym forum w jednej chwili temat o fetyszach, śmierdzących stopach i miłości do zwierząt... :shock::D

Farbki odebrałam, ale piękne, szkoda że nie miałam kasy na więcej. A jakie nazwy - np. napar z herbaty, stary papier, wyblakły dżins... :105:

Miałam zjeść po bożemu obiad, ale zżarłam po drodze drożdżówkę. :hide:

Piję kawę i zaraz zbieram się na zajęcia.

khaleesi, mity z tym wychodzeniem o piątej. Kwestia wychowania, kiedy ja śpię, mój pies też śpi. A czasami skubańcowi z rana się wstawać nie chce i zostaje w łóżku, jak dzwoni budzik... 8)

A szczurki są bardzo si.

chmurka66, Mam nadzieję, że tu się czujesz bezpiecznie, choć zagadać Cię, trochę wyciągnąć z dołu nam się nie udaje.

acherontia-styx, człowiek sobie spokojnie wyląduje na kardiologii, a tam go pasami przywiążą? :shock:;)

platek rozy, Bardzo się zasmuciłam tym, że się poddałaś. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no jak o 3 w nocy się zacznie pakować i stwierdzi, że idzie do domu, odmawia przyjmowania leków, jest nielogiczny, twierdzi, że on w życiu na serce nie chorował (2 doba po zawale) i nie choruje to niestety :bezradny: dłuugo dostawał szansę, bo zaczął szaleć w nocy a w pasach wylądował późnym popołudniem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi