Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, calkiem fajny pomysl na jedzonko i na sesje zdjeciowa :great::great:

Ja jako tako umyta , glowa wypluskana , plaster na boku jednym mi sie troche zamoczyl ale uznalam ze nie bede go sciagala i zmieniala bo opatrunek jest suchy.

Zjem zupe na kolacje i chyba powedruje do lozka odespac te noce :zzz::zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ranigast to w ogóle nie jest dobry pomysł przy podejrzeniu wrzodów.

kosmostrada, przynajmniej do redaktora już dzisiaj napiszę, że materiały przesłuchane, info o zespołach sprawdzone, kilka pytań już mam, upewnię się o parę rzeczy i będzie dobre wrażenie.

Fajnie być nauczycielę, farmaceutę i dziennikarzę :105:

Ech, po dzisiejszym dniu jestem bardziej stęskniona niż przez 2 tygodnie choroby :angel:

O rety, muszę jeszcze umowę druknąć i gufkę umyć. W czo by się jutro ubrać :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, jak zobojętnisz kwas w żołądku, to już nic nie strawisz, bo nie będziesz miała czym :mhm: Nie pamiętam dokładnie mechanizmu, ale na dłuższą metę zobojętnianie kwasu nie pomaga chronić żołądka, tak nam w szkole mówili.

A dietka - gotowane mięsko i warzywka.

Najlepsza :great:

No i znowu się zaczyna o filigranowych brunetkach z dużym biustem :hide:

"A Sara Goldman to jest jej dokładnym przeciwieństwem.." :blabla:

Czuję się zdyskryminowana bardzo.

No i pisze do mnie ten redaktor znowu maila, to myślałam, że popędza z tymi wywiadami, a tu pytanie, czy lubię zespół XYZ (w sumie dwa lata temu pojechałam na ich koncert do Wiednia i spędziłam całą noc na dworcu w styczniu* z paroma godzinami na ulicy, kiedy dworzec był zamknięty, to jest pewien specyficzny level lubienia zespołów), bo jakbym chciała przeprowadzić wywiad przez telefon to Paul z Ameryki do mnie zadzwoni...

czo_ja_czytam_2013-08-21_08-24-28.jpg

P.S. *ktoś mi przypomni co ja widzę w chłopaku, który "już dawno nie chodzi na mecze ani koncerty, bo go ludzie kręcący filmiki telefonami denerwują", bo się zgubiłam z nadmiaru wrażeń :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, No i dobrze, że nie spytałeś o wzrost, bo to chyba takie pytanie z czapy... :D Może spowodować myśl - że w sensie, że za mała, czy za duża? :twisted:

Nie wiem, czy złapać focha, że tak malutkie wychwalacie... :D Chlipać w kąciku, czy nie... :lol:

mirunia, Fotki ze studia moich zabaw, bo tam odpowiednio oświetlę, co by cokolwiek widać było... ;)

Zobaczymy jutro, jak się będziesz czuła.

cyklopka, Rośnie nam tu gwiazda dziennikarstwa muzycznego... :105:

Mi zawsze strasznie szkoda babek z wielkim biustem, bo wyobrażam sobie co czują, gdy np. biegną. :bezradny:

Ja jutro wskakuję w spódnicę, Tobie też polecam... ;)

na_leśnik, My tu wyluzowani, a Ty przecież dziś w pracy byłeś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi