Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, do kiedy zostajecie, bo mam jutro wolne popołudnie i całą środę?

Płatuś, ja *** co za *** ty masz z tymi *** sąsiadami.

W szkole miałam trochę wolnego, bo dzieci mi zwolniono na próbę i dałam się w świetlicy ograć trenerowi w Rummikuba, ale sądzę, że oszukiwał, wykorzystując to, że mi się zasady Rummikuba mylą z remikiem :P Ale była okazja się podroczyć :105: Ogólnie ja uważam, że jestem niezła w tę grę, tylko inni mi wmawiają, że mam szczęście, bo nie lubią przegrywać. Ale kto ma szczęście w kartach ten nie ma w miłości :hide:

Mamy nowego wolontariusza, tak że całe popołudnie na świetlicy konwersowałam w języku zagranicznym, żeby koleś coś ogarnął. Uczyłam go wymawiać imiona dzieci. Gość jest Hiszpanem pochodzenia marokańskiego, czyli taki kulturalny Arab.

Tak że dumna jestem z naszej szkoły, jest islamizacja (wolontariusz), jest dżender (chłopaki robią bransoletki z gumek!), wszystkie dzieci uwielbiają chodzić na WF i wp***dalać marchewkę :great:

Oświadczam publicznie, że się zakochałam i potrzebuję pomocy :cry:

Terapeutka to mi nieraz mówi, że ktoś może nie odwzajemniać moich uczuć i nie należy tego brać do siebie :(

W ogóle jak mi się uda umówić na terapię, bo znowu mi godziny zmienili, to jej powiem, co mi trzecioklasiści powiedzieli:

"PANI TO SIĘ NA NAS NIE MOŻE GNIEWAĆ, BO PANI JEST TAKA WESOŁA"

Niech sobie z tego szyld reklamowy nad gabinetem zrobią :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero niedawno wrocilam poc alym dniu latania.

W obuwniczym szal :shock::shock::shock: kolejki , masa ludzi kozaki kupowala , no i z tych moich upatrzonych nie bylo mojego numeru! Wystalam sie w kolejce do kasy zeby m i sprawdzili najblizszy sklep gdzie jest 39 i tam pojechalam , zmierzylam ale niestety podeszwa byla za cienka i sie slizgaly po plytkach , wiec zaczelam szukac innych kozaczkow a nie bylo to latwe bo ludzie doslownie sobie z rak wydzierali pudelka :hide::hide: Koniec koncow kupilam

http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3027/349569 takie oficerki , maja miekkie futerko w srodku , sa wygodne i maja fajna podeszwe ktora tez jest taka miekka i elastyczna:)

Lodowe zamowilam Polar bo jak przeliczylam raty w tamtym sklepie za Indesita to wyszlo mi ze musialabymz aplciac za niego ponad 500 zl wiecej :?

I kupilam w innym taka za 1100 , wieksza z duza zamrazara i raty sa zero procent wiec wychodzi mi rowny 1100 zl :)

We srode maja przywiezc .

http://www.euro.com.pl/lodowki/polar-pcb-261-a-s.bhtml taka.

Jestem zmeczona , buty mi przemokly wiec latalam z mokrymi nogami i teraz pewnie zachoruje :bezradny: ale pozalatwialam na dzis wsio.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi