Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Wam, że aż dziwnie z tą ciepłością. Ja już rano w czapce bawełnianej chodziłam, a dziś goła noga... :shock:

Byłam w rossku po płyn do łazienki i kupiłam sobie maseczkę na rozpieszczenie, a co tam.

Jesooo jak dobrze, że dopiero w poniedziałek do pracy... Strasznie się leniwa ostatnio zrobiłam.

Davin, Och chciałabym na grzyby, ale przecież obcym graciakiem nie pojadę. :bezradny: A mogą byc , bo w krzaczorach gdzie chodzę z psem piękne kanie wyrosły. Niestety nie do pozbierania (serce boli...), bo to psie miejsce i niewątpliwie są szczodrze obsikane.

platek rozy, No całkiem rozsądna ta paczka.

A ja dziś sobie w rossku powąchałam różne zapachy i nawet czymś się psiknęłam. I pomalowałam usta. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam u terapeutki, opisałam co robiłam przez ostatnie tygodnie, to jej się podobało i zaproponowała zmienić liczbę spotkań na raz na dwa tygodnie.

W świetlicy taki młyn, że nie zjadłam drugiego śniadania i muszę trochę powalczyć z niektórymi nauczycielami i rodzicami, bo mi nie ułatwiają. I półtorej godziny na placu zabaw w największy upał. Dobrze, że jestem zmiennocieplna.

Z panem od wf-u się widziałam, ale stwierdziłam, że pewnie ma dziewczynę, a ja chyba już do końca życia nie po^*cham. Jakieś takie niewesołe refleksje.

Kupiłam zdrapki dla znajomej z okazji ślubu. Sama nic nie wygrałam. Kto nie ma szczęścia w zdrapkach ten ma w czym?

Kapodaster kupiłam do gitary, ale nie chce mi się strun zmieniać, więc na razie będziemy go używać do rehabilitacji ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi