Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A ja dziś byłam rano w aptece ( a gdzież by indziej ;) ) po leki na zatoki, a potem długi spacer z psem uskuteczniłam, przy okazji oglądając plenerową wystawę fotografii. Pogoda dziwna, bardzo ciepło, ale jak wietrzycho zawieje...

Zrobiłam osławioną konfiturę z arbuza ( cały dom cudnie pachnie wanilią), w międzyczasie porządki w szafce w łazience. Przegląd próbek ujawnił mi różne ciekawostki, o których zapomniałam.

Na 16.30 idę z moją przyjaciółką na herbatkę, wygląda na to, że uda się usiąść na zewnątrz.

Wypiję kawkę i wracam do łazienki zrobić przegląd chemii i tajemniczych mikstur pod zlewem... ;)

platek rozy, Hej Kochana! Za 3 zeta taka przyjemność! Dobrze, że kupiłaś sweterek, faktycznie dobry moment, a na jesień jak znalazł.

Ja dziś też miałam sąsiedzkie atrakcje, bo wesołe towarzystwo z Niemiec siedziało i pitoliło obok na balkonie o pierwszej jak się kładłam i obudzili mnie o 4.30, bo nadal na tym balkonie urzędowali... Ja nie wiem, zamiast pójść na miasto, to przyjeżdżają na wakacje po to żeby przesiadywać na balkonie, co swojego nie mają? :bezradny: Teraz też siedzą, miasto czeka, plaża czeka, to nie...

high, No popacz jaka złośliwość... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, gratki znalezienia fajnego sweterka :)

Ja mam wgl problemy z kupnem odzieży :) niestety nie mogę sobie kupić spodni takie jakie mi się podobają, bo jestem niewymiarowy :x Najczęściej pozostają mi dżinsy, chociaż ostatni znalazłem nie-dżinsy na mnie! :D A z butami to szkoda gadać, ostatnio muszę zamawiać przez internet :D

kosmostrada, widzę, że zatoki ciągle dokuczają? Mi swego czasu dokuczał taki ból, że przepisano mi ketonal, bo nic nie pomagało. Zwykle co roku o zimowej porze mam problemy z zatokami.

a no złośliwość, ale zawsze tak mam, że jak nie mam co robić to nikt nie pisze, a jak mam spotkanie umówione, to nagle pisze więcej ludzi organizuje spotkania :D

Powoli zmykam do pracy, oby klienci byli znośni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co słychać? U mnie gotujące się golonki w kuchni i wymianę liczników prądu na klatce. Dobrze, że pan zapukał powiedzieć, że przez jakiś czas prądu nie będzie, inaczej całą pracę moją szlag by trafił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja bym się właśnie wyjechać bała, ale już o tym pisałam.

Jak się zepnę w sobie, to w tym roku zrobiłabym staż nauczyciela i skończyła moje technikum :shock: Staram się otworzyć z takim nastawieniem, że wszystko się może jeszcze zdarzyć. Za rok będę miała znacznie większe doświadczenie i kwalifikacje.

Ale mnie dyrektor zdenerwował, bo zamiast zapytać, dlaczego chcę pracować, co umiem, jakie mam wady i zalety, to mnie tylko zlustrował i oświadczył, że jestem "za delikatna" i "poblokowana". Ja nie wiem, czy ja tam poszłam po pracę, czy po psychoanalizę :bezradny: A słabo mi było zwyczajnie, bo ciężki period :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam ze spotkania z przyjaciółką. Uparłyśmy się , żeby siedzieć na zewnątrz , bo lato...Tylko był cień i jakieś takie miejsce, gdzie wiatr hulał, więc zmarzłyśmy okrutnie. Poszłyśmy na spacer po słońcu, żeby się dogrzać i do empiku... Nie wiem, jak się to skończy, bo aż mnie kark boli z przewiania.

A tak w ogóle to czuję się jakbym ze stoczni ze zmiany wróciła... Jednak jeszcze jestem słaba, wyjścia i nawet dobre emocje bardzo dużo mnie kosztują. Jednak wiem, że żeby żyć pełnią życia, nie można tego życia unikać. :?

Dostałam fajną herbatkę, przywiozła mi z Austrii -rooibos z rumiankiem waniliowy. Piję właśnie na wyciszenie. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*********

Ja wczoraj mialam cudne po poludnie :105: bylam w knajpce ma pysznym truskawkowym smooth drinie , spacerek , i jeszcze lody.

Wrocilam pozno ale bardzo zadowolona.Takich wyjsc mi brakuje i potrzebuje ich wiecej.

Dzis wlasnie jade po paczke z Mops.

I wczoraj przyszlo pismo z Um miasta o odrzuceniu mojego odwolania wiec przynajmniej mam juz spokoj z tymi komisjami i mam nadzieje ze pani z Mops mi nie kaze jeszcze kolejnego odwolania skladac.

Milego dzionka dla Was !

kosmostrada :******** dalas rade kochana i bedzie lepiej z wyjsciami . Mnie dawniej tez meczyly teraz od jakiegos miesiaca wrecz ciagnie mnie do ludzi i do wyjsc i czerpie z tego wiecej radosci.

DarkMaster, high, tulam Was chlopaki :*******

cyklopka:******** ja bym sie bala tak jechac jak nikogo tam nie znam ale dumam czy kiedys nie pojechalabym tam gdzie moja przyjaciolka . Tyle ze skad kase na wyjazd wziac? No i ja bym musiala tam miec dobrych lekarzy bo i endo , i kregoslup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Właśnie siedzę i czekam, aż mi pazurki u nóg wyschną. Mam pomalowane na brązowo, bo to jedyny lakier, który jeszcze był w dobrym stanie. Niestety trzeba nabyć nowe. :bezradny: Nie umiem malować ładnie, a takimi zgęstniałymi to w ogóle masakra.

Słabo się czuję dzisiaj, ale trudno, tragedii nie ma, więc jakoś przetrwam. Dziś w planach wyszperana przeze mnie wystawa.

platek rozy, hej Kochana!***** Zazdroszczę Ci wyjścia i dobrej energii, ale pocieszam się, że to mi wróci. Ciekawe, co będzie w paczce mopsowej, mam nadzieję, że nie poskąpią tym razem.

Miłego piątku!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, pospamuję z wami dzisiaj. Dzień zacząłem po 11, bo poszedłem późno spać. Na śniadanio-obiad: naleśniki ze szpinakiem. Coś do picia.

Wczoraj sprzątałem pliki na komputerze, co lubię robić i dzisiaj dokańczam. Choć wiem, że praca nie do końca ma sens, bo i tak porządku się idealnego nie da zrobić.

No i pewnie standardowo będę rozpamiętywać przeszłość, może zagram w jakąś grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi