Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam jak rodzicielka moja robiła takie kulki :) Wolałem je bardziej, niż kupowane. Swoją drogą, znalazłem ostatnio trochę starych przepisów na naturalne kosmetyki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam zmęczona, ale zadowolona, że ten dzień minął bez większych sensacji. Teraz trochę mi gorzej, jak emocje opadły, ale dzień bardziej do przodu niż wczoraj.

Monsz zabrała mnie na prawdziwego hamburgera , miałam wizję, że haftnę, ale tak mnie zagadał, że zjadłam całego. :shock: Teraz trochę mnie brzuch boli, bo nieprzyzwyczajony, nie wiem dlaczego nie zjadłam czegoś lżejszego i zdrowszego. Jaka jestem zakręcona... :hide: Ale grunt, że weszło. :yeah:

mirunia, Ty to mnie wyczuwasz Kochana... ;) Jak się po poranku pozbierałam, poszłam do pracy, to już jakoś poszło. Na pewno dzisiejszy dzień jest lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tu do cholery oznaczyć kogoś nick, do odpisania, tak jak w dawnej wersji forum ?!

Cyklopka - Co u Ciebie?

Trzeba się przełączyć na starą skórkę forum.

No zakończyłam szkołę, zakończyłam kurs tańca, ale jeszcze mi paru klientów zostało, to trochę wychodzę, chociaż chciałabym już móc się trochę poobijać w sensie, żeby już o niczym nie myśleć. No i jeszcze piszę kąśliwe recenzje płyty. I mam nową bardzo dobrą koleżankę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach, bo z tą toaletą to myślałam, że jakiś problem żołądkowo-jelitowy :mhm:

Ja trochę ostatnio mam takich myśli, że coś mi się nie udało w życiu i co ja teraz zrobię, bo akurat teraz wiem, co powinnam była zrobić wtedy, a to nie pomaga. Jedyne co trochę pomaga, to taki lekki sygnał, że muszę zrobić jeszcze w życiu (w tym czy w przyszłym roku) coś fajnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:******* Ja dzis jade po decyzje w sprawie stopnia niepelnosprawnosci.

Juz mam od ranca nerwy i wymioty z tego powodu. Staram sie na sile zjesc owsianke.

Byle gowno a czlowiek przezywa jakby to byla decyzja odnosnie zycia czy smierci.

PannaNatalia, :******** Hey Slonce . Lepiej juz sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi