Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lusesita Dolores, Żeby Ci przepisywał cały czas specjalistyczne leki, musi miec taki papierek od lekarza prowadzącego z diagnożą i lekami, które masz brac. Przynajmniej tak jest u mnie.

Megi_, Hej hej! Czytałam, że domeczek masz na swojej działce. zazdroszczę bardzo, bo zawsze chciałam miec takie miejsce do ucieczek od zgiełku miasta. Mam kawałek łąki, ale nic tam nie stoi, nawet drzew nie ma. Można pojechac i byc jak skwarka na słońcu, nawet wysikac się nie ma gdzie... :?

Ale że cię zatoki łupią o tej porze roku, może to alergiczne?

JERZY1962, może pogodowo Cię łupie ? U mnie pogoda jest wyjątkowo stabilna ostatnio i jest dużo lepiej z głową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, Przy takich objawach to zawsze robią tarczycę. U mnie wyszło wszystko w normie, za wszystko odpowiedzialna jest głowa. Teraz po odstawieniu jednego leku powinien mi wrócic cykl i wtedy zrobię badania na hormony, bo w tym temacie chaos może pogłębiac pewne jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:********* ja rano bylam u ogolnej po skierowanie do poradni rehabilitacyujnej bo zaczynam 1 lipca zabiegi a juz mi sie skonczyla waznosc skierowania i musze doniesc . Przy okazji zaslabl w osrodku jakis pan i go karetka zabra;la wiec jak ktos zaslabl przy mnie to mnie momentalnie tez slabo bylo ale z lękow i mialam im krzyczec zeby moze poczekali bo ja byc moze tez fikne :D :D :roll:

Teraz u Madzi siedze i usiluje przemowic do swojej glowy zeby sie nie nakrecac cudzymi chorobskami.

Lusesita Dolores, a masz juz dobrana dawke hormonu przez endokrynologa? Bo jesli masz to kartke wystarczy przyniesc ze bierzesz taki a taki lek w takiej dawce , ja tak mam z lekiem na blednik.

kosmostrada, Jak brzus?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, Jak się trzymasz?

mirunia, o widzę pucujesz też dzisiaj! Tylko spokojnie, żebyś w weekend nie cierpiała i miała siłę na rozrywki. Ja musiałam się oderwac, pojechałam do Lidla po zakupy, ale nie był to dobry pomysł, bo coś mi w policzku zaczęło drgac i złapałam lęka, że zaraz mi twarz wykrzywi... :hide:

Brzuch nie boli, bo nic dzisiaj przełknąc nie mogę oprócz jednego banana, a i tak na kiblu swoje rano wysiedziałam...

platek rozy, Plateczkowa :lol: .

To co, dziś znów do tego Mopsu nie zdążysz?

No nic wracam do mycia kuchni i tym podobnych klimatów, bo telepawka coś mi zejśc nie chce. Wzięłam połowkę afobamu, zobaczymy czy coś zadziała... :bezradny: Muszę to przeczekac, bo zgodnie z planem odstawiłam w poniedziałek Sulpiryd i może mnie miotac odstawiennie. Dzięki Bogu w czwartek wizyta u doktora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy,

jetodik, a to chetnie cos poczytam poleconego :) Jak masz jakies ulubione ksiazki to daj liste

a właściwie jak tak sobie podsumowałem to się okazało, że mało tych książek, które mogę polecić, właściwie jedną tylko: "Samurajskie Chorągwie", bo reszta to książki światopoglądowe i akademickie raczej a tu chyba bardziej o beletrystykę chodzi? :bezradny:

To znaczy czytałem trochę z literatury faktu, ale to raczej pesymistyczne pozycje i nie chciałbym ich polecać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtrącę się wam bo lubię czytać

Jetodik a z beletrystyki co czytasz, jakie gatunki?

Zauważyłam ze ludzie z forum lubią smutne, brutalne książki (o wojnie, gwaltach i innych przykrych rzeczach). Nie rozumiem tego, po co się pograzac w takich nastrojach. Taka ogólna obserwacja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, Coś w tym jest... Moje upodobanie do mrocznych kryminałów... Ale lubię też Pratchetta, a on mroczny nie jest. Lubię Remarque'a, no tak ale bywa smutnawy... Hmm, racja , nie lubię lukrowanych opowiastek.

mirunia, też staram się powolutku, teraz znów miałam przerwę bo koleżanka wpadła na papierosa. Najwyżej dokończę jutro, bo i tak jestem od rana na nogach. Zaraz może uda mi się drzemkę zrobic, bo mnie zmulił ten afobam. Zaraz pogrzebię w moim pudle z lekami, powinnam miec węgiel. Zjadłam kawałek babki, może uda mi się potem zjeśc obiad. Dziękuję Kochana!

PannaNatalia, :great: Trzymaj się!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, to na te badania skierowanie dostaniesz od rodzinnego, nie musisz iść do endokrynologa.

Dopiero jak coś wyjdzie nie tak z TSH wskazane jest pokazać się u endo.

Z resztą w Por. Leczenia Otyłości lekarz Cię pokieruje co dalej masz robić.

Okey dzieki, zapisałam sie do rodzinnego na czwartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada, dla mnie lukrowane opowiadania też odpadają. Lubię fantastykę, np te zlowrogie wizje przyszłości, ale bardziej jak np. u Lema (mój ukochany pisarz niż w jakimś glupawym uniwersum metro itp. Nie lubię odwolan do Rosji, z tego powodu spora część literatury polskiej odpada. Nie lubię brutalności, opisów tortur, masakra:) ostatnio dla relaksu czytam Fantasy, urzekła mnie jedna amatorska książka, o magii i demonach, takie coś się fajnie czyta bo wiadomo ze to 100% fikcja, a działa na wyobraźnię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jednak dobrze mieszkać na wsi :) Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło żeby rodzinny mnie nie przyjął.

Co do książek też wybieram raczej te smutne.Moje ulubione:1 Milion małych kawałków 2 Nostalgia anioła 3 Oskar i Pani Róża 4 Bezdomna 5 Jesienna miłość 6 Poczwarka 7 Gwiazd naszych wina 8 Niekochani 9 Norwegian Wood 10 Poradnik pozytywnego myślenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi