Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, No czasami to takie obrzęki hormonalne, czy z z zasiedzenia, z przechodzenia, ok, ale nie rano po wstaniu z łóżka... :shock: Moja przyjaciółka tak miała - nerwicowe puchnięcie stóp, teraz tego nie ma, jak jej się uspokoiło. Ja nie wiem, czy to pierwszy raz, bo normalne buty zwykle mam z pół numeru za duże (więc nie zauważa się różnicy) , bo tak lubię i wygodnie mi, ale szpilek się nie da... ;)

acherontia-styx, daj fotę butów, albo opowiadaj jakie. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :))

Jestem dzis nijaka , mam wrazenie ze po tabsach puchne i mam dosc.Brzuszka zrzucic nie moge .

W dodatku z marudzenia pewnej osoby dostalam dzis lękow i jestem zla na caly swiat. :?:?

kosmostrada, ciesze sie ze wczoraj dalas rade , zreszta wiedzialamz e tak bedzie! :great::great::great:

mirunia, a to ja to patyczkiem do czyszczenia uszu naciskalam takiego ropnia :mhm::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Oj ktoś Cię zamęczył Kochana? No niestety, jakby człowiek się nie starał, to czasami spotyka na swej drodze jojczliwców, złośliwców, wredoty... :? Nie możesz Słońce dac się napompowac złą energią... :nono: Wystarczy nam , że walczymy z własnymi demonami, niech inni walczą sami ze swoimi. Chociaż ja wolę, jak jesteś zła, niż smutna...

Idę się myc, bo już mam mega śpika, ale muszę jeszcze wytrzymac, więc jeszcze w szlafroku zamglonym okiem poczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Spamową :D

U mnie gorąco, ale chyba wczoraj była wyższa temperatura :mhm: Źle się czułam , jakoś dowlokłam się do Wnuczka i naprawdę poprawiło mi się :D Siła dziecięcej energii i miłości do nich...

Niezwykła to siła i nadzwyczajna miłość!!

Dzisiaj zamulenie całkowite, niechęć do wszystkiego. Mąż jedzie do swojej Córki i Wnuczki. Ja zostaję...

Poczytam, załatwię bankowość domową. Może poprawi mi się... ;)

acherontia-styx, super butki :D Ładna szpilka :D

Lubię obcasy, ale już nie mogę w nich chodzić. Leży kilka par w szafie, chyba tylko po to, by czasem powspominać, niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:))))

Mialam koszmarna noc, snil mi sie ten wyjazd przyjaciolki , to ze poszlam do niej do sklepu i byla tam juz inna osoba , ze siedzialam i plakalam w domu bo czulam sie calkiem sama bez niej....

Obudzily mnie te sny i dostalam lękow , nerwow i na to wszystko nad ranem sie poryczalam.

Musialam wziac hydre bo nie moglam sie uspokoic. Nawet dumalam nad afobamem ale jakos mi ten stan minal .

Nie dotarlam na terapie zlapala mnie w drodze taka burza z e musialam przeczekac ja w galerii :bezradny::bezradny:

jasaw, Kochana ja tez dzis rozbita :********* moze to ta pogoda?

acherontia-styx fajne butki , bardzo takie kiedys lubilam:)

Teraz wrocilam ze sklepu i zjem sobie truskawek na poprawe humoru a pozniej id e pocwiczyc na endorfinki. Chcialam na kije isc ale jest tak duszno ze ubranie sie do mnie lepi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć ekipa!

Acherontia-styx, fajne buty, naprawdę, chętnie bym założyła.

Mirunia, ja dłubię w migdałkach szpatułką do manicure, ale raz, że po tylu anginach i tak mam dziury na wylot, a dwa, że nigdy specjalnie normalna w tych sprawach nie byłam :P

Dzwonił do mnie kolega, chce się umówić :shock: Powiedziałam, że się namyślę :bezradny: Jakby tu zrobić, żeby był wilk syty i owca cała, tj. ani nie odepchnąć, ani nie zrobić za dużej nadziei :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani!

Zaraz wychodzę na tego klasowego grilla, choc jak większośc z Was ledwo nogą ciągam. Ale się nie wywinę. Dziś w pracy głowa opadła mi na biurko, takie zamulenie miałam... :shock: Rano chłodek, potem jak szłam do pracy fajnie było, teraz duchota i chmurzyska.

Odebrałam z rańca swoje wyniki - wątroba ma się dobrze, cukier nie najgorzej, cholesterol jak zwykle jakiś kosmiczny... :bezradny:

acherontia-styx, butki sexi... :great:

jasaw, platek rozy,Kochane trzymajcie się, może jutro to ciśnienie się uspokoi i jakoś odetchniemy.

cyklopka, jeśli masz ochotę, po prostu idź na spotkanie, nie kombinuj za bardzo. W końcu nie pyta Cię ile dzieci będziecie mieli... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no w sumie to tylko obiad :mhm: Ale samo to, że zaproponował musiało go sporo kosztować, dlatego się trochę martwię, żeby go przykrość nie spotkała.

Dzisiaj odpoczywam, odespałam, oglądam serial, może jeszcze zajdę do sklepu przed pracą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wszystkim :***

Odebrałam wczoraj orzeczenie o niepełnosprawności, dostałam stopień umiarkowany i całkowita niezdolność do pracy.

We wtorek mam do odebrania paczke żywnościową z mopsu.

Samopoczucie mam średnie.

platek rozy, Kamilko którego masz komisje?

kosmostrada, Udanego grilla :)

cyklopka, Jak chłopak Ci sie nie podoba to lepiej od razu powiedziec że z randki nici

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Slonce :********* to fajnego grilla zycze :)

Ahma, :********* mamw polowie czerwca ale nie spodziewam sie za wiele , kazali Ci z Mops papiery poskladac to poskladalam.

JERZY1962, Heyyyyy :**********

U mnie sie pochmuralo , ja pocwiczylam a teraz poczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi