Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, tak z tym dystansem to masz racje:)

A co to za badanie???

kosmostrada, tak , bo ja nie umiem nie pracowac i zawsze w mojej rodzinie i wsrod znajomych to cenili osoby ktore mialy prace stala , ciotka zawsze podkresla ze ona tyle lta pracowala prawie 30 w jednej firmie i tak w kolo ten nacisk na prace wiec moze dlatego ja siebie pracujaca postrzegam jako wartosciowa?

A mysle o szkole od konca wrzesnia ... jak tylko zdrowko dopisze to chce sprobowac :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Znam to bardzo dobrze i też mam ten mechanizm, bo w moim domu był kult pracy. Nie mam zadań i roboty dostaję pierdolca, albo mega wyrzutów sumienia ,lęków, bo zamiast sprzątac mam ochotę poczytac. :bezradny:

Nie wiesz nawet, jak się cieszę, że zakiełkowała ta myśl w Tobie. :great: Uda się, choc Twoja głowa będzie Ci rzucała kłody pod nogi, sabotaż pełen będzie, ale będę Cię wspierac z całych sił. Wyjśc tylko ze strefy komfortu i potem już pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Dziekuje Kochana jestes :********* zobaczymy jak mi sie to powiedze ale mysl;e o tym od kiedy mialam rozmowe o prace w tym sklepie medycznym:)

A z zwiazku z praca to mnie w pelni rozumiesz , i taki czlowiek sie czuje niepotrzebny jak jej nie ma i sie nie moze spelnic w tej dziedzinie.

Esh.... Ale wg T. mialam za duzo etatow , bo i praca i szkola i dom to kiedy ja odpoczywalam? wydawalo mi sie ze jak chodze na kawe czasami po pracy czy na spacer , czy czasami do kogos to relaks pelen a ja bylam chyba prxemeczona , w wiecznym pedzie na szczyt , jak w wyscigu szczurow.

Kochane ide wlosy plukac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, platek rozy, próbkę krwi badają w Warszawie. Mam nadzieję, że badają, bo się boję, że za mało pobrałam. Natomiast ten drugi test, jutrzejszy, pisali, że jest "bezinwazyjny" i szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia, jak oni go wykonają :bezradny: Jutro opowiem.

Jeszcze zanim pójdę udawać, że się uczę, pokażę wam najpiękniejszą sukienkę jaką widziałam w życiu. Nie tylko jest obiektywnie ładna, dobrze skrojona i fajny odcień niebieskiego, ale też przedstawia moją ulubioną scenę z Gwiezdnych Wojen, bitwę rozgrywającą się na lodowej planecie między małymi statkami rebeliantów a opancerzonymi maszynami kroczącymi Imperium :brawo: Prawdopodobnie będzie dostępna w sklepie wysyłkowym :105:

Dodam, że mało jest tak wysmakowanych produktów dla kobiet, większość fanek gier i filmów przygodowo-fantastycznych chodzi w powyciąganych męskich T-shirtach albo w drugą stronę, jakichś "sexy" wersjach kostiumów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, i chociaż ten zapieprz Cię pewnie trochę rozwalił, to i tak za nim tęsknisz, bo nie zostawałaś sama z sobą, nie miałaś sprytnie czasu się rozkminiac, no i jak mówisz nadawał Ci wartośc ( no i byłaś taka super, bo ze wszystkim dawałaś radę) . A przecież teraz też jesteś super i świetnie dajesz sobie radę. Jesteś nadal tą zaradną i pracowitą babeczką , tylko mającą więcej czasu. ;)

-- 09 kwi 2015, 22:33 --

cyklopka, Ale kiecka.. zarąbisty pomysł na imprezę! A dla fanki - bajka.

Ale to badanie to nie takie trochę magiczne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ale kiecka.. zarąbisty pomysł na imprezę! A dla fanki - bajka.

Jak kupię, to i na oficjalnie przyjęcia, i do pracy, i do kościoła :mrgreen:

Ale to badanie to nie takie trochę magiczne?

Głowy nie dam, musi być jakieś racjonalne wyjaśnienie. Na innej stronie widziałam, gdzie też badali na candida, że dobierali dietę do aury :hide: Ta przychodnia wydawała się normalna.

Jakby coś z tym badaniem było nie tak, to przynajmniej to pierwsze, z próbką krwi, jest na 100% laboratoryjne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :******** :papa::papa:

A ja juz sie bojam dzisiejszej wizyty u dentystki :hide: chociaz przeciez dwie wizyty przetrwalam w miare ok i jakos nie umarlam ani nie zemdlalam .... aaaaaaaaa wrrrrrrr jak ja siebie takiej nie lubie :pirate::pirate:

Slonko na dworze piekne , wezme Madzie na spacerek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!!!

Przepiękna pogoda, cieplutko. :105: Wstałam strasznie słaba, ale poszłam z psem na spacer nad morze. Ledwo szłam, każdy krok to wysiłek, przyjemności za wiele nie miałam, ale środkowy palec francy pokazałam i mam satysfakcję, o!

Teraz wiosna hula mi po chałupie przez otwarte okna, a ja powolutku sobie posprzątam. Żelazko mi się zepsuło więc ,jak miło, nie mogę prasowac. ;)

Miłego dnia wszystkim!

platek rozy, Plateczkowa, nie mam wątpliwości, że dentysta przejdzie bez problemu. I wreszcie ząbek przestanie bolec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobili mi biorezonans, a ja biedny sceptyk i demaskator pseudonauki paczyłam i oczom nie wierzyłam. Ale człowiek chce wierzyć, bo chce coś zmienić. Tak że nie wydaje mi się, żeby organy mogły rezonować elektromagnetycznie :bezradny: ale porady co do odżywiania były zupełnie sensowne. Se pojadę parę tygodni bez kawusi i nabiału, wczesna kolacja i śniadanie na ciepło.

Oczywiście chcieli mi zamówić drogie suple, ale część kupiłam w aptece 3 razy taniej, a jeden skonsultuję z panią w szkole, bo surowce roślinne. Taki cwaniak ze mnie.

Ale wiecie co jest ważne? Że się w domu dali przekonać do zmiany obyczajów zakupowo kulinarnych i to się liczy. To jest warte tych pieniędzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no i pożytek jest! :great: Pewnie troszkę potrwa, zanim efekty nowej diety ocenisz, ale trzymam kciuki żeby pomogła.

Marcin2013, Hej Marcinie, jaki nastrój przy tej pogodzie?

Obiad wydałam, ciasto Plateczkowej fasolowe upiekłam, żeby gości zaskoczyc, teraz chai tea latte i papierosek będzie na ogródku. :yeah: Idę zobaczyc, co tam jutro trzeba porobic z wiosennych ziemnych prac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :******** o to chociaz cos uzyskalas tymi badaniami:) Ciesze sie ! A jakie suplementy kupilas?

kosmostrada, :********* widze ze moje ciacho robi furrore i bardzo mnie to cieszy! :great::great:

Ja wrocilam do domku chwile temu , obiad jesc bede . Bylam z Madzia na spacerku , i przy okazji nabylam tusz zAvonu za 13 zl w promocji byl za 15 ale pani mi obnizyla cene .

Jakas nowosc , nie wiem czy bedzie fajny ale moj juz musze wyskrobywac z flakonika to najwyzszy byl czas kupic.

I sie bojam dentysty :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi